Florin Zamfirescu a divorțat cu scandal de Cătălina Mustață, iar acum locuiesc unul lângă altul: „Lumea credea că și-a găsit pe cineva, dar n-a fost așa”

Florin Zamfirescu a divorțat cu mare scandal de Cătălin Mustață și au ajuns să fie vecini. Cei doi locuiesc unul lângă altul, dar nu se văd. Actorul a făcut dezvăluiri despre fosta soție.

Într-un interviu pentru Fanatik, Florin Zamfirescu a mărturisit de ce s-a căsătorit a patra oară. Actorul declară că nu se poate gospodări singur, iar Daciana este cea care îl ajută acum în toate.

„Eu nu am putut, în viața mea, să mă gospodăresc singur. M-am dus la Târgu Mureș, acolo m-am însurat și l-am făcut pe Vlad. Apoi am divorțat de Rodica. Eu nu știu să calc o cămașă, să pornesc mașina de spălat rufe. În afară de cartofi la tigaie și ouă prăjite nu fac. Nu mai suport restaurantele și mâncarea de acolo din cauza turneelor. De trei ori am făcut greșeli, dar nu le bârfesc, în afară de Cătălina Mustață am rămas prieten cu toate. Apoi Rodica a murit, cu Valeria Sitaru mă văd în continuare. Eu m-am amăgit cu căsătoria ca maimuța care alege mărgica cea mai colorată. Eu nu m-am uitat la calități, la potriveală, am vrut să arate bine, așa că am avut niște neveste superbe, abia apoi mi-am dat seama că nu sunt cum trebuie pentru mine.

Cu Daciana am avut noroc. Mereu îi spun de ce nu ne-am întâlnit cu 20 de ani mai devreme. Și ea zice „pentru că atunci nu m-ai fi iubit'. Daciana este șansa și norocul vieții mele și al copiilor, îi iubește enorm și pe ei și pe nepoți', a declarat Florin Zamfirescu.

Florin-Zamfirescu-si-Catalina-Mustata-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În cadrul interviului, Florin Zamfirescu a vorbit și despre fosta lui soție, Cătălina Mustață. Actorul spune că ea este căsătorită cu fostul ei diriginte din liceu, însă au o căsnicie la distanță. Actualul partener al actriței locuiește în Statele Unite ale Americii, iar ea nu își dorește încă să plece din România. Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață locuiesc unul lângă altul, dar nu s-au mai văzut de mai bine de jumătate de an.

„Am avut multe, dar divorțurile au fost cele mai urâte. Ăsta ultimul, de Cătălina. Ea are o hibă, ori eu, și am decis să divorțăm, a fost mai mult o înțelegere. Lumea credea că și-a găsit pe cineva, dar n-a fost așa. Acum e măritată cu fostul ei diriginte din liceu, care trăiește în America. El nu poate veni acasă în timpul anului, deci sunt căsătoriți la distanță. Ea nu este încă pensionară, el nu vrea să plece din America.

Locuim gard în gard, dar n-am mai văzut-o de 9 luni. Am susținut-o mereu, a jucat în telenovele datorită mie, s-a ridicat și a fost fericită până când a zis gata, nu mai am nevoie de sprijin. Și de 10 ani a dispărut brusc de peste tot, nu mai apare nicăieri', a spus acesta pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete