Anca Serea, singură cu șase copii, la începutul școlii: „Nu e simplu”. Ce se întâmplă cu Adi Sînă

Astăzi, 5 septembrie, au început școlile. Anul acesta, Anca Serea se ocupă singură de cei șase copii ai ei, la începutul școlii. Vedeta a anunțat ce se întâmplă cu Adi Sînă, soțul ei.

Anca Serea e mama a șase copii. Din relația cu Flip Poplinger, care a murit, îi are pe David și pe Sarah, iar din căsnicia cu Adi Sînă are patru copii. Micuții încep școala astăzi, iar Anca Serea a dezvăluit ce temeri au. „Avem emoții. O parte dintre ei sunt nerăbdători să înceapă școala, spre exemplu Ava, care este încântată de școală și tot ce se întâmplă acolo. Ea este clasa a II-a acum.

Moise va merge la grădiniță. La noi e foarte complicată povestea pentru că David este anul doi de facultate, Sarah începe și ea un nou capitol, va merge la liceu la Tonitza, în clasa a IX-a, deci toți la școală, la grădiniță', a spus vedeta acum câteva zile la „Vorbește lumea', emisiunea de la Pro TV. Nu e ajutată de Adi Sînă, el nu e în România.

„Nu e simplu. Am avut de pregătit multe ghizdane și de cumpărat multe rechizite. Eu am învățat că e important să fim organizați cu ceva timp înainte. Cam cu două săptămâni am început să pregătim. Îmi și place, face parte din viața noastră să fim implicați ca părinți.

Bineînțeles că eu mă implic mai mult. Adi este acum într-un turneu în India. Va veni, dar va fi, din păcate, absent în prima zi de școală, atunci când va suna pentru prima oară clopoțelul dar recuperăm', a mai declarat ea la Pro TV.

anca-serea-copii-prima-zi-de-scoala-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Întrebată cine îi ajută mai mult pe copii la teme, Anca Serea a dezvăluit că ea e mereu alături de copii. „De cele mai multe ori eu, dar nu au nevoie de un ajutor extra pentru că sunt foarte implicați și se facem temele în timpul weekendului, iar în weekend eu îi ajut. Greu este acum, în prima săptămână de școală când avem nevoie de o acomodare cu toții, și mie îmi va fi foarte greu pentru că urăsc să mă trezesc dis de dimineață, și cu culcatul pentru că ne culcăm destul de târziu, când sună alarma de dimineață nu ne face plăcere de loc', a mai spus ea la Pro TV.

Întrebată despre notele copiilor la școală, vedeta a spus că nu e exigentă, nu le cere note mari. „Nu, nu am pus niciodată presiune, mai ales din punctul ăsta de vedere al educației. I-am lăsat pe ei, e clar că nu toți copiii fac performanță la școală. Cred că e important să găsim materia care le aduce bucurie, satisfacție. Ava e o elevă silitoare, fetele sunt mai muncitoare, băieții au noroc, ei prind așa, din zbor. Fetele sunt mai implicate în ceea ce înseamnă școala', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete