Florin Piersic jr, criticat pe internet din cauza tatălui său. Ce i-au putut spune: „Ești invidios că…”

Florin Piersic are un singur copil, pe Florin Piersic jr., care îi calcă pe urme părintelui său. El e actor, unul dintre cei mai iubiți din România, dar asta nu îl scutește de criticile pe internet.

De curând, Florin Piersic jr a făcut public pe contul lui oficial de Facebook un mesaj pe care l-a primit din partea unei urmăritoare. L-a criticat și l-a menționat și pe celebrul Florin Piersic. „Ți-ai făcut tatăl de rușine pe internet. Ești invidios că la anii pe care îi ai tu, taică-tu arăta ca un prinț de frumos, tu în schimb arăți ca muma pădurii. Să dea Dumnezeu să ajungi la anii lui. Cum o să arăți la 86 de ani?', este o mesajul primit de actor pe pagina de Facebook.

Tot pe Facebook el a arătat mesajul pe care l-a trimis respectivei persoane care l-a jignit. „Gânduri bune. Mulțumesc pentru urare', a scris actorul în vârstă de 53 de ani.

florin-piersic-jr-jignit-pe-internet-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Viața lui Florin Piersic jr. dincolo de carieră

De-a lungul anilor, Florin Piersic Jr. a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Actorul a făcut extrem de rar declarații despre familie, despre copiii săi. Foarte rar postează în mediul online imagini cu iubita sau copiii.

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă, iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha. Acesta a împlinit la sfârșitul lunii mai cinci ani, acum poartă părul mai lung, deschis la culoare și a moștenit din trăsăturile părinților lui.

Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia, din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete