Florin Dumitrescu, gest emoționant pentru soția lui

Florin Dumitrescu, gest emoționant pentru soția lui

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai iubiți bucătari de la noi din țară. Dincolo de talentul lui culinar pe care l-a demonstrat de-a lungul timpului, juratul de la „Chefi la cuțite' este și un familist convins care își iubește soția și fetițele ca pe ochii din cap.

Simpaticul bucătar este extrem e activ pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi toate evenimentele din viața sa. De curând, acesta i-a făcut soției sale o declarație inedită. Cei doi sunt căsătoriți din vara anului 2014, însă Florin Dumitrescu a postat la InstaStory o fotografie cu Cristina Dumitrescu și cu mesajul „Scuze de deranj, vrei să te măriți cu mine?'

Evident, răspuns frumoasei doamne nu a întârziat să apară și a fost unul afirmativ.

„@chefflorindumitrescu 😂😂😂 Oricând! ❤️', i-a răspuns Cristina soțului ei.

Florin și Cristina sunt împreună din 2010, iar în 2013 au devenit părinții unei frumoase fetițe. Un an mai târziu s-au căsătorit. În prezent, cei doi mai au o fetiță, iar Florin Dumitrescu se poate declara împlinit pe toate planurile.

„Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge. Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult', a declarat Florin Dumitrescu acum câțiva ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete