Florin Busuioc, amintiri dureroase despre cumpăna din viața sa: „Îi voi mulțumi toată viața”

Florin Busuioc este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune, și nu numai, din România. Invitat într-un podcast, vedeta Pro TV și-a amintit cum a depășit în 2018 un infarct care i-ar fi fost fatal dacă nu avea oameni în preajmă.

Florin Busuioc va schimba luna viitoare prefixul. Acesta va împlini 60 de ani pe 19 mai 2022. Vedeta Pro TV-ului a suferit în urmă cu patru ani un infarct. Acesta a povestit că avea un stil de viață extrem de dezorganizat și fuma foarte mult. Prezentatorul rubricii Meteo se afla la un spectacol în Craiova când a simțit că i se face rău.

„Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari țigări de pe piață. Plus oboseala. Aveam atunci, în perioada aia, multe spectacole. Îmi luam concediu de la PRO, plecam peste tot în țară. Și fugeam după spectacol ca să prind știrile de dimineață, mă duceam direct în direct, mai băgam cafele, nesomn, mâncam prostii.

A fost bine că m-a prins cu oameni în jur și nu noaptea, în somn. Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel… L-am întrebat: Mă, dar cum ai avut tu prezență de spirit să-mi faci aia?!. Păi, tatăl meu mi-a murit în brațe, infarct, iar eu n-am știut ce să fac atunci', a povestit Florin Busuioc în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

De asemenea, actorul a mărturisit că unul dintre lucrurile pe care nu le-ar mai face dacă ar putea să se întoarcă în timp este să nu mai fumeze. Mai mult decât atât, acesta a redus drastic consumul de cafea și de alcool.

„M-am lăsat de fumat că n-am mai simțit nevoie. E bine să ai încredere în medici. Înainte, beam 16 cafele, acum mai beau așa, de plăcere. Dacă aș putea da timpul înapoi, asta aș face. Nu cu dragoste, cu nu știu, ci doar asta, să nu mă apuc de fumat! Cu mâncarea, cu băutura o rezolvi, dar cu fumatul e cel mai periculos. Nu mai beau deloc. Nici înainte n-o făceam. Am avut o bere în frigider de la un Revelion la altul!', a mai spus omul de televiziune.

Florin Busuioc, copil născut prematur

Florin Busuioc a scotocit în tolba de amintiri și a povestit faptul că s-a născut prematur. Era extrem de mic la naștere și când s-a apucat de sport, în preadolescență, a reușit să atingă normele de greutate și înălțime.

„Am avut 800 de grame la naștere, eram cât o lingură. Am stat vreo 3 luni în spitale, îți dai seama ce incubatoare erau în 1962?! Am fost cel mai mic, mai rahitic, copil din Hunedoara până în clasa a IV-a. Și m-am apucat de ping-pong, apoi am făcut volei. Am crescut. Iar după trei ani de volei m-am apucat de atletism. Tata era regizor la Teatrul Popular, m-a chemat acolo, pe la 16 ani mi-a apărut dorința de a fi actor', și-a amintit Busu, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete