(P) Flori vesele, o feerie de culori

Au darul de a ne însenina ziua, oricât de mohorâtă ar fi ea, și de a ne schimba starea de spirit, oricât de proastă ar fi ea. Căci, nu-i așa, cine ar putea rămâne insensibil la vederea unui buchet de flori parfumate, colorate și vesele?

Vezi pozele

Anul acesta, la modă sunt buchetele romantic-luxuriante.

Lorena Bratulea, owner Flori Vesele, ne-a povestit o grămadă de lucruri despre trendul anului în materie de flori. Am aflat, astfel, că acest stil presupune aranjamente cu floare lângă floare, fără fir de verdeață, iar speciile dominante sunt trandafirii, orhideele Phalaenopsis, hortensiile, bujorii și daliile albe.

Armonia coloristică pe care ne-o oferă aceste flori este cel puțin fascinantă: vom vedea la un loc culori precum roz, portocaliu pal, crem, alb, în combinație cu verde pal.

Evenimente private cu Flori vesele

Organizezi un eveniment privat? Flori vesele îți propune să evidențiezi frumusețea naturală a florilor cu ajutorul candelabrelor cu aspect vintage, al candelabrelor cu picior sau al vazelor din sticlă transparentă, foarte înalte. Efectul estetic este unic.

Decor inspirat din natură

Ce-ai zice să aduci natura mai aproape de tine? În casă sau la evenimentele private pe care le organizezi, Flori vesele îți propune buchetele și aranjamentele simple, dar inedite. Nici nu-ți pot imagina ce efect pot produce asupra privitorului florile sălbatice sau florile de câmp bine alese. Poți opta pentru acest tip de aranjamente dacă organizezi evenimente cu tematică tradițională, rustică, dar și în cazul unor evenimente care se vor a fi pline de energie pozitivă și de culoare.

Trandafirii roșii, romantici și atemporali

Nimic nu va reuși să anuleze vreodată farmecul clasicului buchet de trandafiri roșii. Cel puțin, nu atâta vreme cât vor mai exista iubirea și romantismul. Delicați și, totodată, impunători, trandafirii roșii te vor salva ori de câte ori te afli în situația de a oferi o atenție cuiva drag.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda