Florentina Băjenaru îmbină marketingul cu frumuseţea!

Vezi pozele

Cu toate ca are un zâmbet larg, deschis, absolut cuceritor, Florentina e destul de reticientă când e vorba să şi-l etaleze în toată splendoarea.

Altfel, ştie destul de bine ce i se potriveşte, care sunt rochiile care o reprezintă cel mai bine ca personalitate, e foarte exigentă când e vorba de machiaj, pentru că şi ea este make-up artist în timpul liber, şi nu doar pentru prietene şi cunoştinţe, ci pentru show-uri de televiziune.

E drept că pentru machiajul impecabil realizat de Iulia Filip, nu a avut nimic de criticat, pentru că am vazut cei mai frumoşi ochi pe care îi poate evidenţia un machiaj.

Pare de neînţeles cum o tânară atât de frumoasă şi expresivă are prea puţin tangenţă cu industria frumuseţii, fiind pasionată de marketing mai ales de cel online.

Tocmai de aceea lucrează de ani ca marketing manager, darn u exclude o reconversie profesională. Zodia Gemenilor îşi spune cuvântul, imprimându-i uşurinţa de a schimba cu dezinvoltură domeniul de activitate.

Aşa că pasiunea ei pentru machiajul profesional, gusturile fine şi naturaleţea atitudinii sunt excelente pentru un job în industria de frumuseţe. După apariţia în revista sunt sigura că un angajator inspirat o va remarca şi îi va găsi jobul care să îi valorifice toate aceste calităţi.

Până una alta, Florentina e foarte mândră de inelul ei de logodna şi de apartamentul pe care şi l-a cumpărat împreună cu partenerul ei, pentru a începe viaţa de familie pe care amândoi şi-o doresc.

Asadar, şi în plan profesional şi în cel personal, viitorul sună bine, pentru că Florentina e o persoană serioasă, ambiţioasă, căreia îi place să construiască pe termen lung.

Cum o văd eu peste vreo cinci ani? Conducând departamentul de marketing al unei prestigioase companii din industria frumuseţii, ea însă şi putând fi oricând imaginea unui produs, şi cu o familie în expansiune.

Text: Daniela Palade Teodorescu

Şi tu poţi fi pe copertă! Povesteşte-ne despre tine, despre viaţa ta (în 150-200 cuvinte) şi trimite-ne poze recente (una portret şi una în picioare).

Trimite aceste informaţii pe avantaje@ringier.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Frumusete