Flick, tată pentru a doua oară? „Ne bucurăm efectiv”

Flick și Denisa formează unul dintre cele mai admirate și iubite cupluri din România. Cei doi se bucură de o comunitate imensă de fani pe rețelele de socializare și mereu împărtășesc detalii din viața lor de familie.

Flick și Denisa au devenit părinți pentru prima oară anul acesta. Micuța Eva Maria le-a umplut sufletul de bucurie, iar timpul celor două vedete îi este dedicat în totalitate. Chiar dacă au renunțat amândoi la foarte multe proiecte, simpaticii părinți trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

„În ceea ce mă privește pe mine, am renunțat la foarte multe lucruri. Nu o spun sub formă de sacrificiu, ci m-am orientat spre altceva, ce consider că îmi aduce mult mai multă satisfacție sufletească. Îmi dedic tot timpul Evei. Este o perioadă foarte frumoasă pentru că Eva în fiecare zi e tot mai fascinantă și e tot mai interesantă’, a declarat Denisa Filcea, scrie Spynews.

Mai mult decât atât, fanii au fost curioși când îi vor oferi Evei un frățior sau o surioară, iar cei doi au făcut anunțul mult așteptat.

„De când cu Eva nu ne-am mai făcut planuri pe termen lung din punctul acesta de vedere, ne bucurăm efectiv de fiecare clipă cu ea și, când o fi momentul, știe barza unde stăm', a declarat Flick, pentru Playtech.

Sărbătorile din acest an sunt cu adevărat speciale, deoarece va fi în trei. Planuri prea multe nu și-au făcut pentru că sunt foarte atenți la programul Evei, motiv pentru care vor sta acasă, în familie.

„Am decis să stăm acasă, în primul rând pentru că noi respectăm cu strictețe programul Evei, orele de somn, e o prioritate, bineînțeles, pentru că trebuie să se dezvolte frumos, armonios. Am făcut bradul, o să gătesc, facem sărbătorile în familie, tradiționale, românești', a spus și Denisa Filcea, pentru sursa mai sus citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete