Amalia Enache, șocată când a aflat dorința fiicei sale de Crăciun: „Am rămas cu gura căscată”

Amalia Enache este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Dincolo de cariera sa fabuloasă, aceasta se bucură și de rolul de mamă. În preajma Sărbătorilor de iarnă, știrista are grijă să respecte cu sfințenie tradițiile din familia sa, una dintre acestea fiind scrisoarea fiicei sale către Moș Crăciun.

Amalia Enache a mărturisit că pentru ea și cei dragi ei, Crăciunul este un moment magic. De aceea, a încercat cât de mult cu putință să-i transmită acest lucru și fiicei sale, Alma. Micuța, în vârstă de șase ani, i-a scris o scrisoare moșului în care i-a cerut două lucruri atipice. Vedeta a recunoscut că nu se aștepta la asemenea cerințe, însă speră ca moșul să i le poată îndeplini.

„Are lucruri foarte grele. În primul rând își dorește o rochie mulată, nu știu dacă știi dar hainele pentru copii la 6 ani nu sunt mulate. Doar în atelierele lui Moș Crăciun se poate realiza această dorință și își dorește. Mai vrea un incubator din care să iasă pui, să băgăm ouă și să iasă pui. E foarte originală.

Pur și simplu când am citit scrisoarea am rămas cu gura căscată. E foarte practică și foarte atipică, aș zice așa. Oricum noi am tot vorbit. Eu pentru că am un sarcasm din ăsta i-am spus că exclus lucruri din astea care țin de tehnologie că Moș Crăciun nu este o fabrică în China ca să le producă. La fel și cu jucării de plastic, tot nu este o fabrică în China, este eventual o fabrică din asta care face lucruri foarte tradițional, pe vechi, pe lemn, și atunci s-a orientat foarte bine. Acum să văd cum facem cu incubatorul', a mai dezvăluit Amalia Enache, pentru EGO.

Prezentatoarea de știri a mărturisit, de asemenea, că primul gând care i-a venit în minte când a citit „incubator' a fost că fiica sa își dorește un frățior sau surioară, însă s-a liniștit când au stabilit că vrea puișori.

„Inițial, mi-a bătut inima foarte tare că îi trebuie incubator de bebeluși să-și facă vreun frate, vreo soră, dar nu. Totuși am stabilit că este pentru puișori. Între timp acasă avem un cățel', a mai adăugat vedeta pentru sursa mai sus citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete