Denisa Filcea, schimbări majore în viața ei de când a devenit mamă: „M-am orientat spre altceva”

Denisa Filcea și Flick formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au devenit părinți, iar carierele lor au fost puse pe pauză pentru moment. Micuța Eva Maria le aduce provocări noi în fiecare zi, iar ei se bucură de tot timpul din lume pentru a-i observa evoluția.

Denisa Filcea a mărturisit că de când a devenit mamă, prioritățile sale, în mod evident, au devenit altele. Eva Maria îi umple timpul și îi face viața mult mai frumoasă.

„În ceea ce mă privește pe mine, am renunțat la foarte multe lucruri. Nu o spun sub formă de sacrificiu, ci m-am orientat spre altceva, ce consider că îmi aduce mult mai multă satisfacție sufletească. Îmi dedic tot timpul Evei. Este o perioadă foarte frumoasă pentru că Eva în fiecare zi e tot mai fascinantă și e tot mai interesantă', a declarat Denisa Filcea, scrie Spynews.

Până să devină mamă, soția Domnului Rimă făcea naveta București-Oradea pentru a se ocupa de școala pe care o deține. Acum a fost nevoită să-și pună pe pauză proiectele pentru a se dedica frumoasei sale familii.

Am oprit, în momentul de față, toate lucrurile pe care le făcea. Aveam în desfășurare trei afaceri pe care le-am oprit. Când voi simți, dacă voi simți vreodată, le voi relua', a mai spus soția lui Flick.

Flick sau „Domnul Rimă’ este extrem de cunoscut datorită poeziilor sale, dar și pentru prezența sa ca om de radio. Multă vreme a fost colegul lui Răzvan Popescu, însă în urmă cu aproape un an, Sebastian, pe numele său real, și-a anunțat demisia.

Dacă până în 2020, Flick făcea parte din categoria burlacilor, ei bine, după ce a cunoscut-o pe Denisa lucrurile s-au schimbat. Ba chiar, aceasta ar fi fost cauza pentru care „Domnul Rimă’ a renunțat la radio. Răzvan Popescu regretă încă faptul că nu-l mai are pe Flick coleg și într-o discuție cu Radu Țibulcă a purtat o discuție prin care făcea aluzie la Denisa. Radu susținea că iubita sa nu se bagă în proiectele sale profesionale, iar fostul coleg al lui Flick i-a răspuns direct.

„Da, dar ea e din Galați, nu e din Oradea, nu?' (aluzie la faptul că Denisa este din Oradea).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete