Flick, imagine adorabilă cu micuța Eva Maria. Este superbă: „Îți prezint azi Lumea mea”

Flick și Denisa Filcea trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. S-au cunoscut în pandemie, iubirea nu a întârziat să apară și s-au unit destinele. De câteva luni, Domnul Rimă și frumoasa sa soție au devenit părinți, iar Eva Maria a fost prezentată, recent, fanilor săi pe rețelele de socializare.

Flick și Denisa Filcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, însă fanii lor nu au știut cum arată micuța până acum. Atât Sebastian, cât și frumoasa lui soție, au postat imagini cu fetița, însă mereu fără să-i arate fața. Ei bine, se pare că cei doi au decis că e timpul ca lumea să o cunoască pe Eva, astfel că, pe rețelele de socializare, Domnul Rimă a postat o superbă imagine alături de câteva versuri inedite așa cum și-a obișnuit fanii.

„Avem o fericire anume

Ce n-o știam până la ea.

Cu bucurie, dragă lume,

Eu îți prezint azi Lumea mea❤️

Eva Maria🤗'

Eva Maria Filcea

Denisa Filcea a mărturisit că de când a devenit mamă, prioritățile sale, în mod evident, au devenit altele. Eva Maria îi umple timpul și îi face viața mult mai frumoasă.

„În ceea ce mă privește pe mine, am renunțat la foarte multe lucruri. Nu o spun sub formă de sacrificiu, ci m-am orientat spre altceva, ce consider că îmi aduce mult mai multă satisfacție sufletească. Îmi dedic tot timpul Evei. Este o perioadă foarte frumoasă pentru că Eva în fiecare zi e tot mai fascinantă și e tot mai interesantă’, a declarat Denisa Filcea, scrie Spynews.

Flick sau „Domnul Rimă este extrem de cunoscut datorită poeziilor sale, dar și pentru prezența sa ca om de radio. Multă vreme a fost colegul lui Răzvan Popescu, însă și-a dat demisia pentru a fi mai aproape de familia sa.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete