O mai țineți minte pe „Dădaca”? Cum arată Fran Drescher la 65 de ani?

Fran Fine, personajul lui Fran Drescher din serialul de succes CBS, „Dădaca', este o inspirație pentru fiecare generație de tineri iubitori de modă din anii ’90 și nu numai. Comedia care a avut loc între 1993 și 1999 spune povestea lui Fran Fine, o fanatică a modei care devine o bonă pentru trei copii dintr-o familie din New York.

Fran Drescher a purtat totul, de la bluze drăguțe până la paltoane supradimensionate. Ea a modelat unele dintre cele mai uimitoare piese de designer, dar, potrivit actorului, fizicul ei subțire a fost rezultatul stresului post-traumatic.

Cu zece ani înainte de a juca în „Dădaca', Drescher a fost victima unei eveniment violent. Actrița a dezvăluit în timpul unei discuții la The Wing din New York, în 2018, că a fost agresată sexual și amenințată cu arma în timpul unei invazii îngrozitoare la domiciliu, în 1985.

Fran a dezvăluit că sindromul stresului post-traumatic era responsabil pentru silueta sa minusculă:

„A trebuit să mă descurc cu el odată ce am devenit faimoasă și a ieșit, totuși, slavă Domnului că am fost în terapie! Sincer, mi-a plăcut să merg la muncă și să fiu Fran Fine, pentru că ea era amuzantă și volubilă, iar viața mea era un fel de mizerie. Cred că asta făcea parte din motivul pentru care eram atât de slabă.

Mă uit înapoi la unele dintre acele episoade și îmi amintesc ce se întâmpla în culise. Când am vândut spectacolul în 1993, aveam 64 de kilograme și în cel de-al cincilea sezon, ajunsesem la 49 kilograme'.

profimedia-0099008659SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În prezent, Drescher a revenit la o greutate sănătoasă și a depășit cancerul uterin. Ea a declarat că nu-i lipsește vechiul fizic.

„Sunt foarte bine așa. Nu aș mai putea fi atât de subțire și arăt totuși bine'.

În viața reală, Fran Drescher a fost la fel de ghinionistă în dragoste ca personajul ei Fran Fine. Actrița a fost căsătorită cu scriitorul și producătorul serialului, Peter Marc Jacobson. 

„Am avut sex bun, am avut o căsătorie foarte normală', a spus Drescher.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete