Fiul Romaniței Iovan, pasionat de mașini, ca tatăl său, regretatul Adrian Iovan

Albert Iovan, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, este un tânăr pasionat de raliuri. Mai mult decât atât, la 14 ani și-a obținut licența de pilot.

Albert Iovan va împlini în curând 14 ani. O vârstă fragedă, ar spune unii, pentru o pasiune care i-ar putea pune viața în pericol, cursele de raliu. Albert însă se simte în elementul său la volan și a mărturisit că nu se teme pentru viața sa.

Acesta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, citat de Spy News, că „îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut la raliuri până ajung la Campionatul mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta,  să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând'.

 

„Sunt alături de el'

Dacă, de regulă, mamele privesc cu îngrijorare astfel de preocupări, Romanița Iovan este principala susținătoare a fiului ei. Aceasta a declarat că: „Îmi doresc să își îndeplinească acest vis. Sunt alături de el din orice punct de vedere. E un sport care o să-l dezvolte foarte frumos pe Albert. El are o îmbunătățire a calităților noastre la un loc, ceea ce este un lucru minunat'.

La începutul anului, în cadrul emisiunii Theo Show, tânărul Albert povestea cât este de fascinat de mașini, iar mama lui explica: „Eu înțeleg dorința de adrenalină, clar e în ADN. Și-a descoperit pasiunea în timpul pandemiei. Când era mai mic, la 5,6,7 ani, a construit foarte mult Lego.  Cred că l-a ajutat. Îi plac foarte mult matematica, fizica, chimia, design tehnologic… sunt un cumul de activități care duc către această pasiune.'

Cei doi au o relație cu totul specială, mai ales că sunt născuți pe aceeași dată, la 42 de ani distanță.

Citește și: Gabriela Cristea revine la TV

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete