Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 1 an. Ce a ales Patrick de pe tavă la tăierea moțului

Pe 1 decembrie, băiețelul lui Cătălin Moroșanu a împlinit vârsta de 1 an. Luptătorul a organizat o petrecere în cinstea fiului său și i-a tăiat moțul.

Cătălin Moroșanu are doi copii, o fetiță în vârstă de 11 ani și un băiețel de doar un an. Când vine vorba despre familia lui, sportivul este foarte discret.

„Sunt foarte fericit și mereu un copil dă restart la tot și la viață și la relație. Copiii sunt poate cei mai importanți într-o relație', a dezvăluit Cătălin Moroșanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Așa cum este tradiția, Cătălin Moroșanu i-a tăiat moțul lui Patrick Nicolas. Băiețelul a ales de pe tavă trei obiecte: un fluier, o pereche de mănuși de boz și un stetoscop.

„E un patriot convins și sper să fie ca și mine. Sentimentul ăsta îl am în suflet. L-am pus să aleagă de pe tăviță și a ales un fluieraș, după aia o pereche de mănuși din alea micuțe de box și după aia a luat stetoscopul ăla de la doctor, că soția mea e medic.

O să fie și cântăreț și luptător și medic stomatolog. Nu a ales banii, nu a ales altceva. El a stat, a ales. O să aibă de unde să aleagă. Sănătos să fie. Să aibă voință și noroc. A crescut băiatul. Îl iau în brațe, fug cu el', a povestit Cătălin Moroșanu.

catalin-morosanu-baietel-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Luptătorul nu s-ar supăra dacă fiul lui nu i-ar călca pe urme. Indiferent de ce va alege să facă în viață, Moroșanu a declarat că îi va fi alături necondiționat copilului său.

„E alegerea lui. Dacă vrea să se bată în ring, să se bată, de ce nu? A fost foarte greu, dar gloria și satisfacția pe care le ai după ce câștigi un meci, nu se compară cu nimic în viață.

Sunt momentele de care trebuie să ne bucurăm cel mai mult. Și el trebuie să aibă parte de așa ceva, depinde cu ce talente l-a lăsat Dumnezeu', a susținut Cătălin Moroșanu.

Sportivul face naveta între Iași și București. Deși este mereu pe drumuri, el are mereu timp și pentru cei doi copii, Natalis și Patrick.

„O să fiu mereu lângă el. Eu mereu sunt pe drumuri și fac naveta Iași-București. A trecut un an și băiatul a crescut, nici nu știi cum cresc. Nu i-a crescut părul, nu a avut ce să-i taie', a completat Cătălin Moroșanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete