Fiul Elenei Băsescu a împlinit 8 ani. Cât de mare a crescut Traian Jr

Traian Jr, fiul Elenei Băsescu a împlinit 8 ani, iar părinții săi i-au organizat o super-petrecere. Băiatul s-a bucurat de ziua sa de naștere și a primit cadouri din partea familiei și a prietenilor lui.

Elena Băsescu este mama a trei copii, un băiat și o fată din căsnicia cu Bogdan Ionescu, dar și o fetiță din relația cu Cătălin Tomată. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu este o mamă dedicată și își dorește tot ce este mai bun pentru cei trei copii ai săi.

Pe 31 ianuarie, Traian Jr a împlinit 8 ani, motiv pentru care părinții săi i-au organizat o super-petrecere. Elena Băsescu a rămas în relații bune cu Bogdan Ionescu, tatăl băiatului său.

„8 ani cu tine. Mamă de băiat', a scris EBa la descrierea fotografiilor cu fiul ei.

elena-basescu-si-traian-jr-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Elena Băsescu s-a angajat în televiziune

Elena Băsescu s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu, au transmis sursele ziare.com. Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament, scrie sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete