Fiica lui Marius Țeicu a murit. Cum arăta Patricia Țeicu la ultima apariție televizată

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fiica lui Marius Țeicu a murit la vârsta de 41 de ani. Patricia Țeicu a fost diagnosticată cu leucemie în 2015.

Ultima apariție televizată a Patriciei Țeicu a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv. Atunci, a povestit despre cum a schimbatăo cumplita boală, neuitând să le mulțumească tuturor celor care au ajutat-o în tot acest timp.

Mă rog în fiecare zi şi le mulţumesc oamenilor. Dimineața, primul lucru e să-i iau la rând şi să le mulţumesc: începând cu Dumnezeu şi toţi oamenii care m-au ajutat. Sunt alt om, ţi se schimbă priorităţile“, spunea, la acea vreme, Patricia.

Leucemia este un cancer al sângelui care se poate lua din transfuzii de sânge, prin contact sexual sau prin orice altă manevră care presupune sângerare și contact cu sângele. Doar 2% dintre cei infectați se îmbolnăvesc de leucemie.

Fiica lui Marius Ţeicu a murit după o suferinţă îndelungată

Am stat izolată o lună jumate acasă din cauza TBC-ului şi apoi am mers direct la Fundeni. Am făcut chimioterapie un an, am fost în Franţa şi mi-au spus că sunt ok, apoi mi-a revenit boala în forţă“, mai spunea Patricia.

În ultimii ani, fiica celebrului cantautor a trecut prin momente cumplite: a fost operată pe cord deschis, a fost paralizată pe partea stângă şi a fost supusă unui transplant de măduvă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete