Catalin Maruta: Fara fumuri

Cand l-am vazut prima data la televizor in serile cu "Happy Hour", aveam impresia ca Maruta e un tip inaccesibil si mofturos, ca mai toate "vedetele" care apar pe sticla.

Apoi am descoperit cu uimire ca, "in spatele scenei" Catalin este un original din cap pana in picioare, haios, vesel, deschis si, asa cum spune chiar el, "plin de contraste", inclusiv stresat de ideea ca se ingrasa, parere la care sotia lui, Andra, subscrie fara rezerve, si, asa cum aveam sa constat repede, un romantic ascuns in spatele unui fel de pragmatism inteligent.

A avut intuitia sa abandoneze tentatia de a fi un star sofisticat, pentru ca nu vrea sa faca show-uri elitiste. "Sunt om de televiziune, nu o vedeta", spune si isi mai adauga rapid doua trasaturi: "Conservator in principii, nonconformist in atitudine si extrovertit cat incape." Mai bine de doi ani, Catalin a trait alaturi de Andra o frumoasa poveste de dragoste. In luna august 2008 s-au casatorit iar povestea continua.

Dar, culmea, dintr-o simpatie delicata pentru "cel mai cuminte cuplu din showbiz-ul romanesc", nebunia revistelor de scandal se volatilizeaza la usa casei sale. Provocat la o discutie-poveste despre cariera, declaratii de iubire, emisiuni si principii de viata, nu ezita nici o clipa: "Nu cred ca exista o ordine a importantei in care sa asezi familia, dragostea, cariera.

Toate sunt la fel de importante. Si adevaratul echilibru tocmai in asta consta. Altfel, undeva esti ipocrit. Nu poti sa spui ca iubesti mai mult sau mai putin pe cineva, ci doar ca iubesti. Aici nu incap jumatati de masura, fie ca te referi la viata de familie, fie la cea profesionala."

Ultimul romantic… lucid
Crede in liberul arbitru si in intuitie si traieste fiecare zi la maximum. Dar nu crede in dragostea la prima vedere. Deci este un pragmatic, nu? "Ei nu, stai, daca nu cred in indragosteala care sa te lipeasca de pereti din prima clipa, nu inseamna ca sunt pragmatic. Lucid, da." Atunci un romantic? Ridica din umeri: "Poate da, poate nu. Asta face parte din viata mea intima, cu romantismul nu se iese la mezat." Si rade nestapanit: "Sa-ti amintesc cati astfel de ‘romantici’ au cazut in genunchi prin televiziuni, cerand mana unor dudui pe care nu le-au mai luat de neveste niciodata?."

Nici vorba sa fie nevoie, stiu si eu povestile cu pricina. Oricum, nici destinul aparte, nici celebritatea pe care o traieste nu sunt principalele lui probleme, caci exista o stiinta a echilibrului pe care pare sa o fi invatat instinctiv. Stie ca nu exista realizator de televiziune care sa nu fi visat la celebritate. La admiratia oamenilor, la aplauze, la priviri, la vorbele bune din jur.

El chiar traieste asta, dar e constient ca nu este si lucrul cel mai important. Celebritatea se poate spulbera intr-o singura zi si ce ar mai ramane atunci? Fericirea catorva amintiri frumoase… dragostea… cei dragi din jurul lui… si sufletul pe care l-a pus acolo. El ramane.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete