Fiica lui Cornel Palade se ascunde de tatăl ei! Ce a făcut fără știrea actorului

O legătură extrem de apropiată cu părinții poate uneori să contribuie cu și mai mari emoții pentru un concurent care urcă pe scena X Factor. Este și cazul celebrului actor Cornel Palade, care nu a știut nicio clipă că fiica lui s-a înscris la audiții.

Ada Palade, în vârstă de 28 de ani, este deja actriță și cântă într-o trupă, așa că este învățată cu scena. Nu a reușit însă să se obișnuiască nici până acum cu emoțiile pe care le are atunci când știe că tatăl său este printre spectatori.

Fiica lui Cornel Palade se ascunde de tatăl ei! Ce a făcut fără știrea actorului

Tocmai de aceea, Ada și mama sa i-au spus actorului că pleacă împreună la cumpărături, iar acesta nici nu avea cum să bănuiască ce urma să se întâmple.

„Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală', a povestit Ada în fața celor patru jurați.

Ca și alți artiști ai căror părinți au dovedit în lumea artistică, Ada simte nevoia să reușească datorită calităților sale și nu ca urmare a numelui pe care îl poartă.

„Am așteptări mari de la mine, așa cum lumea îl cunoaște pe tata și știe ce fel de om este, aș vrea să mă cunoască și pe mine', a mărturisit fiica lui Cornel Palade.

Admirator al 'cuplului' Țociu-Palade, Ștefan Bănică jr a vrut să știe dacă prietenul tatălui său a încurajat-o pe Ada să urmeze o carieră în muzică. Răspunsul Adei l-a uimit însă:

„M-a ascultat, a zis că ar fi bine să nu mai cânt!', a declarat râzând Ada. Care a fost motivul, dar şi ce i-au spus Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carlas Dreams după ce au urmărit prestația ei, telespectatorii vor putea afla vineri, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii „X Factor'.

Pentru a vedea mai multe imagini cu fiica actorului, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Cine e femeia din spatele succesului lui Romică Țociu? Recent, ea a scăpat de cancer

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete