Fiica lui Christian Sabbagh lansează prima ei melodie la 6 ani. „Noi am lăsat-o pe Anais sa aleagă acest drum, nu am forțat-o”

Christian Sabbagh și Iulia, soția lui, sunt mândri de fiica lor, Anais, care are 6 ani. Micuța studiază muzica la Colegiul Dinu Lipatti din București și face și ore de canto în paralel. E atât de talentată, încât recent a primit un premiu important, luând apoi decizia de a se lansa în muzică.

Fiica lor, Anais, în vârstă de 6 ani, urmează să se lanseze în muzică, după ce a câștigat primul loc la un important concurs de canto. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiica prezentatorului de știri va lansa și un superb colind. Iulia Sabbagh a dezvăluit amănunte despre pasiunea fiicei sale.

„De când a început școala de muzica, Anais m-a rugat sa o înscriu și la canto deoarece, pe lângă pian, își dorea foarte mult să cânte. M-am informat care este persoana de canto potrivită cerințelor mele și după ce am primit feedback despre domnișoara profesoară, am început orele de canto! Am întâlnit un om deosebit, o fată empatică și foarte dedicată meseriei pe care o face. M-a bucurat faptul că Anais o vede ca pe o prietenă, se simte foarte bine să studieze muzica alături de ea. Mai mult decât atât, Anais vede în ea un exemplu de urmat, ceea ce este foarte important, întrucât rezultatele unei performanțe vor apărea mult mai repede!', a spus Iulia Sabbagh pentru Spectacola.

Totodată, Iulia Sabbagh a anunțat că Anais urmează să lanseze și un colind. „După doar două luni de canto, Anais a fost pregătită pentru primul ei concurs de canto, pe care l-a și câștigat! Ca de fiecare dată, am avut mari emotii când am văzut-o pe scenă. Nu pot să descriu în cuvinte sentimentul pe care îl simte o mamă atunci când își vede copilul apreciat și aplaudat de public.

Anais a primit premiul întai, ca atare, urmează lansarea ei în muzică. Spun asta pentru că, în curând, va lansa prima ei melodie. Și pentru că ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă, este vorba de un minunat colind! Nu este de mirare că a ajuns la această performanță, la doar 6 ani, ținând cont că orele de joacă s-au transformat în ore de canto. Vreau să menționez faptul că noi am lăsat-o pe Anais sa aleagă acest drum, nu am forțat-o nicio clipă, așa cum procedează mulți părinți. Atât eu, cât si soțul meu, suntem extrem de mândri de ea și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru talentul cu care a înzestrat-o!', a mai spus Iulia Sabbagh.

fiica-lui-christian-sabbagh-10SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh a fost diagnosticat cu autism

Băiețelul lui Christian Sabbagh, în vârstă de 4 ani, a fost diagnosticat cu TSA (Tulburare de Spectru Autist). Soția prezentatorului a intrat în depresie când a primit vestea din partea medicilor.

„Nu voiam să vorbesc cu nimeni, nu voiam să aud pe nimeni. Îmi doream să se termine viața mea, pentru că nu știam foarte multe lucruri despre acest diagnostic. La vremea respectivă, în capul meu erau numai gânduri negre’, a declarat Iulia Sabbagh, citată de Viva.ro.

Prezentatorul de la Kanal D a dezvăluit despre problemele de sănătate ale copilului său în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’. Iulia, soția lui Christian Sabbagh, a mărturisit că a avut nevoie de un psiholog pentru a accepta situația.

„Recunosc că am avut nevoie de consiliere psihologică să înțeleg că lucrul cel mai important este ca eu să fiu bine ca să-l fac bine și pe fiul meu.

Am căutat ajutor pentru a mă vindeca mintal, pentru a avea puterea de a fi sprijinul copiilor mei, indiferent de situațiile grele cu care am fost încercați’, a mai spus partenera de viață a prezentatorului de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete