Când se căsătorește Daniel Pavel cu Ana Maria Pop: „Îmi doream foarte mult ca acest lucru să se întâmple într-un loc normal”

Daniel Pavel a făcut primele declarații despre căsătoria cu Ana Maria Pop. Cei doi trăiesc de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de iubire, s-au și logodit, iar în curând vor deveni soț și soție.

În octombrie, pe o barcă în parcul Herăstău, Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria Pop, iar ea a acceptat. Despre acel moment, el a povestit pentru Playtech: „A fost o coproducție. În ceea ce privește găsirea modelului, nu mi-a fost greu pentru că am avut niște dialoguri cu Ana. Aveam o idee de unde și cum trebuie să arate, apoi – buna ei prietena – Roxana, mama Anei – am avut câteva elemente de complicitate, modul în care a traversat el mări și țări ca să ajungă pe deget aici.

Apropo de apă, m-am gândit cum să-l livrez. S-a întâmplat pe barcă, pe lacul Herăstrău, fără nimic pretențios, însă esențial. Eu sunt ofițer de marină, noi am călătorit foarte mult și cumva simbolizează cam toate momentele importante. Nu se aștepta, aveam febră 40, 39 ea la momentul acela: o zi superbă de octombrie. Am niște cartonașe scrise de la Survivor, o să le folosesc pe acelea și asta a fost toată strategia. Într-o formulă a fost și multă gândire, strategie tactică, a fost și foarte multă ispirație pe moment', a spus prezentatorul.

El a fost completat de Ana Maria Pop. „Apropo de momentul cu inelul, când mă simțeam destul de rău și zice: Hai să ieșim în parc!'.

Habar nu aveam, nu înțelegeam de ce și-a luat rucsacul cu el. Am luat bărcuța simplu cum ne place nouă, ne-am plimbat, era o zi cu soare, destul de rece și când am văzut că scoate acele cartonașe și după aceea apare și inelul. Am fost cea mai surprinsă femeie din lume! Îmi doream foarte mult ca acest lucru să se întâmple într-un loc normal, simplu, nu pe o plajă înconjurată de lumânări și flori și chestii clișeice'.

Referitor la momentul căsătoriei, cei doi nu au stabilit data exactă, însă au decis ca evenimentul să aibă loc în vara lui 2024.

„A fost o gândire, ipoteză de lucru a fost într-adevăr septembrie luna când ne-am cunoscut, însă nu putem să spunem în acest moment de o dată. Putem să spunem că va fi la anul.

Este anul dragonului în zodiacul chinezesc. Eu sunt dragon, la fiecare 12 ani ne vine rândul. Nu zic mai mult, va fi un an absolut de excepție', a mai zis prezentatorul.

daniel-pavel-si-ana-maria-pop-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Daniel Pavel și iubita Ana, primele declarații despre copil

Întrebat într-un interviu dacă este pregătit să devină tată din nou, Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor’, a recunoscut că da. El mai are un băiat, pe Antoniu, care a susținut Bacalaureatul și e student în Austria.

„Cu perspectiva asta ne-am acomodat împreună, eu o vedeam și de-a lungul vieții. Îmi doresc o fetiță și s-a întâmplat să ne dorim același lucru. S-au întâlnit cele două viziuni, cumva. Poate că la mine era mai latentă.

Nu mai era atât de vie, însă Anuța, dorindu-și-o, s-a făcut o vâlvătaie și la mine și convergem spre o fetiță. Dar la momentul potrivit’, a declarat Daniel Pavel, pentru cancan.ro. 

Mai mult de atât, au pregătit și numele pentru copil, unul „foarte bine gândit’, care „nu e comun’, dar pe care își doresc să-l păstreze pentru ei deocamdată. „Promit că o să-l spunem. Numele are o rezonanță Biblică și e și de pe meleagurile noastre. Deci va fi o surpriză frumoasă’, a adăugat Daniel Pavel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete