Fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri la un an de la moartea tatălui: “Îmi zicea mereu că nu este prietenul meu”

un an fara Andrei Gheorghe

un an fara Andrei Gheorghe

Astăzi se împlinește un an de când Andrei Gheorghe, omul de televiziune și radio, a murit în urma unui stop cardio-respirator. Fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri la un an de la moartea tatălui: Îmi zicea mereu că nu este prietenul meu'.

Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa.

O generație întreagă a crescut cu vocea lui Andrei Gheorghe. Iar multă lume l-a admirat pentru curajul lui…curajul de a-ți asuma cine ești, cu bune, cu rele.

Fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri la un an de la moartea tatălui: Îmi zicea mereu că nu este prietenul meu'

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina, a fost prezentă la Star Matinal și a făcut dezvăluiri despre Andrei Gheorge, Howard Stern al radioului românesc.

“Trebuie să-i comemorăm viața și să ne gândim că a fost un om minunat, chiar dacă poate a mai greșit. Îmi zicea mereu că nu este prietenul meu. Andrei tot timpul ne-a impus foarte strict, la 10 intram în casă. Era un fel de rutină, dar îi datorez multe lui, m-a învățat să fiu un om corect, just și respect că nu s-a pierdut niciodată și nu și-a distrus integritatea pentru alte lucruri. Ne trezea, pe mine și pe soră-mea și mergeam la drifturi în parcarea din mall.”, a mărturisit Katarina, la Star Matinal.

“O dată mi-am luat niște peruci și ca să mă încurajeze să le port, pentru că erau colorate, a purtat toată noaptea el peruca roz. El tot timpul a fost adevărat, când era la radio era el în esență, când era acasă era mai protectiv, făcea cumpărături, curat, asta era șmecher la el pentru că niciodată nu se schimba pentru aparențe. M-a sunat fratele meu, am fost ruptă de realitate, îmi amintesc că ultimul moment când l-am văzut a fost cu o zi înainte, înainte să plec din tabăra de muzică, l-am pupat, a fost un moment pașnic, pentru că noi ne mai și certam, i-am preluat comportamentul. A fost foarte dureros, acum după un an pot să zic că îmi amintesc cu drag de el, îi mulțumesc pentru tot. Nu era un om perfect, nimeni nu e, îi vedeam defectele, asta îl făcea om, asta îmi plăcea la el.”, a continuat Katarina, la Star Matinal.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete