Fiica Biancăi Drăgușanu a lăsat-o fără replică pe Teo Trandafir. Ce i-a spus Sofia prezentatoarei la Kanal D

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a reușit să o surprindă plăcut pe Teo Trandafir. Fetița a venit în emisiunea „Teo Show' alături de mama ei și a spus ce meserie își dorește să urmeze atunci când va fi mare.

Fiica Biancăi Drăgușanu are 6 ani și este clasa 0. Sofia și-a însoțit mama la televizor, în emisiunea lui Teo Trandafir. Micuța a avut mai multe întrebări pentru moderatoarea show-ului. Bianca Drăgușanu este foarte mândră de copilul ei și a avut grijă să o educe așa cum știe ea mai bine.

După despărțirea părinților, Sofia a locuit o perioadă bunica ei, în Hunedoara, apoi s-a mutat în București, în apartamentul mamei sale. Mama Biancăi locuiește împreună cu acestea și are în continuare grijă de nepoata sa.

„Îți place cum te descurci? De câți ani ești în televiziune?', a întrebat-o Sofia pe Teo Trandafir.

„Nu-mi place foarte des cum mă descurc, uneori mă descurc mai bine, alteori mai rău, așa cum se întâmplă cu toată lumea, că nu avem toți o zi excepțională. Sunt în televiziune de 27 de ani. Nici mami nu apăruse la televizor. Eram cam ca mami acum, iar eu nu voiam să fac asta, nu-mi plăcea televiziunea, voiam să fac cu totul altceva, dar s-a întâmplat. Să știi tu de la mine, întotdeauna să urmezi ce vrei tu, nu ce îți zic alții', i-a răspuns vedeta de la Kanal D.

Sofia i-a mărturisit lui Teo că își dorește să devină la fel de frumoasă și de deșteaptă ca mama ei. Mai mult, prezentatoarea TV a remarcat imediat că micuța a venit machiată în emisiune.

Teo: „Ce mi s-a părut mie interesant în momentul în care te-am văzut, e că un pic, un pic te-ai machiat la ochișori. Te-a ajutat mami sau tu exersezi?'
Sofia: „Mami m-a ajutat.'
Teo: „Și tu încerci să te machiezi ca mami?'
Sofia: „Sigur că da, vreau să fiu ca mami.'

Teo-Trandafir-si-SofiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cu toate acestea, Sofia vrea să urmeze altă meserie. Micuța i-a spus lui Teo Trandafir că își va urma sufletul și va deveni medic veterinar. De asemenea, fiica lui Victor Slav a mai mărturisit că iubește foarte mult animalele și are acasă un cățel. „Da, eu îmi urmez sufletul, îmi plac animalele și vreau să fiu doctor veterinar', i-a spus fiica Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Motivul pentru Bianca Drăgușanu își pune foi de dafin în pantofi: „Eu încurajez oamenii să intre într-o energie bună'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete