Motivul pentru Bianca Drăgușanu își pune foi de dafin în pantofi: „Eu încurajez oamenii să intre într-o energie bună”

Bianca Drăgușanu nu pleacă de acasă până nu își pune foi de dafin în pantofi și în portofel. Prezentatoarea de la Kanal D2 a explicat de ce face asta.

Recent invitată la emisiunea „Teo Show', Bianca Drăgușanu a explicat rolul pe care îl are foaia de dafin pe care o ține în pantofi și în portofel. Fosta soție a lui Victor Slav are câteva ritualuri pe care le respectă cu sfințenie și își dorește să atragă numai energie pozitivă.

„Eu încurajez oamenii să intre într-o energie bună. Eu sunt însoțită de frunza mea de dafin și acum. Eu cred că planta aceasta este una sfântă, cu puteri miraculoase. Dacă o pui în pantofi îți merge bine toată ziua, dacă o pui în portofel aduce bani și abundență, dacă pe data de 1 a lunii scrii pe ea dragoste, bani, abundență, sănătate, fericire și apoi o arzi ți se îndeplinesc dorințele. Dacă pui sare la tocul ușii, în casă, se spune că atrage energia negativă. Scorțișoarea aduce dragoste și pace în familie'.

Teo Trandafir nu s-a arătat surprinsă de acest subiect, pentru că și Maya, fiica ei, crede în aceste energii și folosește foi de dafin pentru aceste superstiții. „Zilele trecute i-am luat două pachete cu foi de dafin', a spus prezentatoarea de la Kanal D.

Într-un interviu pentru ciao.ro, Bianca Drăgușanu declara: „Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof. Mai am cu scorțișoara și mai am asta cu data de 1, de fiecare dată fac așa un fel de mantră în care pe data de 1 pun niște scorțișoară la intrarea în casă și îmi doresc eu mie numai bine, abundență și magnet de abundență'.

bianca-dragusanu-dafin-in-pantofiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete