Fiica Andreei Marin a aflat târziu că mama ei este vedetă. Care este explicația?

În cele mai multe dintre cazuri, copiii vedetelor ajung să cunoască celebritatea tocmai pentru că părinții lor sunt atât de cunoscuți, încât acest lucru se întâmplă de la sine. Ei bine, Andreea Marin și-a dorit ca Violeta, fetița ei, să nu fie în atenția presei, motiv pentru care nu doar că a ales să nu o expună, ci chiar i-a ascuns multă vreme că este persoană publică. 

Andreea Marin a intrat în televiziune atunci când era foarte tânără și aproape că nu există român care să nu o cunoască, dar cu toate acestea, fiica ei a aflat foarte târziu cât de cunoscută este mama ei. Cum a reușit Andreea Marin să ascundă acest detaliu important, având în vedere că apărea foarte des la televizor?

Fiica Andreei Marin a aflat târziu că mama ei este vedetă

Dacă despre tatăl ei a știut încă de la început că este un cunoscut cântăreț, Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Junior și a Andreei Marin, a aflat foarte târziu că și mama ei este la fel de cunoscută în spațiul public. Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să facă acest lucru și de ce a luat această decizie.

“I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu.”, a spus Andreea Marin, potrivit click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook, libertatea.ro

Citește și:

Cum se menține Cătălina Ponor în formă? Nu-i lipsește acest produs din alimentație!

Au rupt logodna după 8 ani de relație. Nu va mai fi nicio nuntă!

Christina Ich a revenit în mediul online după naștere. Primele imagini video cu bebelușul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete