Cum se menține Cătălina Ponor în formă? Nu-i lipsește acest produs din alimentație!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cătălina Ponor este una dintre cele mai valoroase gimnaste ale țării noastre. Deși s-a retras din gimnastică de aproape doi ani, silueta sa este neschimbată. Nu ține diete, însă mănâncă foarte multe legume.

„Am un stil de viață sănătos. Cred că acesta este lucrul cel mai important. Uneori, da, mai mănânc și „prostioare”, adică pizza, paste, cartofi prăjiți.

Dar în general am un stil de viață sănătos, fac mișcare, beau multă apă. Acestea sunt cele mai importante”, a mărturisit Cătălina Ponor, pentru Click!.

Cum se menține Cătălina Ponor în formă? Nu-i lipsește acest produs din alimentație!

„Consum fructe de sezon, dar nu foarte multe. Îmi plac foarte mult legumele. Conopida și brocolli sunt legumele mele preferate”, a spus Cătălina Ponor, pentru aceeași sursă menționată anterior.

„Dacă e să vorbim de fast-food, îmi place cașcavalul pane”, a recunoscut fosta gimnastă.

Mai mult decât atât, sportiva a admis că este și fană a dulciurilor. „Oricărui om îi place dulcele. Nu am unul preferat, dar, da, îmi place dulcele”, a mai spus Cătălina Ponor.

Cât de des face sport Cătălina Ponor?

S-a născut pe 20 august 1987, la Constanța. În cariera sa a câștigat 23 de medalii: 11 de aur, 6 de argint și 6 de bronz.

Cele mai importante sunt cele trei medalii de aur de la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004, și argintul și bronzul la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, mai scrie Click!.

S-a retras din competițiile sportive în anul 2017, la vârsta de 30 de ani, după 26 de ani de carieră.

Ultima sa reprezentație a avut loc la o gală internațională de gimnastică din Mexic, unde a obținut trei medalii, două de aur și una de argint.

Foto: Instagram

Citește și:

Pepe nu se desparte niciodată de acest accesoriu pentru că are legătură cu fetițele lui. Incredibil cât a costat!

Diana Dumitrescu nu mai alăptează. Care este motivul din spatele luării acestei decizii?

Prințesa Diana s-a stins din viață certată cu mama ei! Incredibil ce i-a zis aceasta prințesei cu puțin timp înainte de a muri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete