Cum se menține Cătălina Ponor în formă? Nu-i lipsește acest produs din alimentație!

Vezi pozele

Cătălina Ponor este una dintre cele mai valoroase gimnaste ale țării noastre. Deși s-a retras din gimnastică de aproape doi ani, silueta sa este neschimbată. Nu ţine diete, însă mănâncă foarte multe legume.

„Am un stil de viaţă sănătos. Cred că acesta este lucrul cel mai important. Uneori, da, mai mănânc şi „prostioare”, adică pizza, paste, cartofi prăjiţi.

Dar în general am un stil de viaţă sănătos, fac mişcare, beau multă apă. Acestea sunt cele mai importante”, a mărturisit Cătălina Ponor, pentru Click!.

Cum se menține Cătălina Ponor în formă? Nu-i lipsește acest produs din alimentație!

„Consum fructe de sezon, dar nu foarte multe. Îmi plac foarte mult legumele. Conopida și brocolli sunt legumele mele preferate”, a spus Cătălina Ponor, pentru aceeași sursă menționată anterior.

„Dacă e să vorbim de fast-food, îmi place caşcavalul pane”, a recunoscut fosta gimnastă.

Mai mult decât atât, sportiva a admis că este și fană a dulciurilor. „Oricărui om îi place dulcele. Nu am unul preferat, dar, da, îmi place dulcele”, a mai spus Cătălina Ponor.

Cât de des face sport Cătălina Ponor?

„Sport nu fac în fiecare zi, pentru că nu am timp, dar încerc să mă menţin”, a mai spus fosta gimnastă.

S-a născut pe 20 august 1987, la Constanţa. În cariera sa a câştigat 23 de medalii: 11 de aur, 6 de argint şi 6 de bronz.

Cele mai importante sunt cele trei medalii de aur de la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004, şi argintul și bronzul la Jocurile Olinpice de la Londra, din 2012, mai scrie Click!.

S-a retras din competiţiile sportive în anul 2017, la vârsta de 30 de ani, după 26 de ani de carieră.

Ultima sa reprezentaţie a avut loc la o gală internaţională de gimnastică din Mexic, unde a obţinut trei medalii, două de aur şi una de argint.

Foto: Instagram

Citește și:

Pepe nu se desparte niciodată de acest accesoriu pentru că are legătură cu fetițele lui. Incredibil cât a costat!

Diana Dumitrescu nu mai alăptează. Care este motivul din spatele luării acestei decizii?

Prințesa Diana s-a stins din viață certată cu mama ei! Incredibil ce i-a zis aceasta prințesei cu puțin timp înainte de a muri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete