Lili Sandu a spus motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Silviu Țolu: „Poate că mâine apare o femeie în viața lui”

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de mai mulți ani, dar nu sunt căsătoriți. Cei doi au o relație stabilă și fericită și au devenit părinți pentru prima dată în 2020, când Lili a născut un băiețel.

Deși nu sunt căsătoriți, Lili și Silviu au declarat că relația lor este puternică și că nu simt nevoia să oficializeze lucrurile prin căsătorie. Ei se concentrează în schimb pe construirea unei familii fericite și sănătoase pentru copilul lor. Cuplul a demonstrat că o relație puternică și fericită poate exista și fără căsătorie.

Invitată la podcastul lui Jorge, Lili Sandu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Silviu Țolu. Prezentatoarea de la PRO TV recunoaște că există multe ispite.

„Poate că mâine apare o femeie în viața lui sau apare un bărbat. Nu știi niciodată! Există ispite, suntem persoane publice! Ce știm cu siguranță este că nici eu și cred că nici el nu ne-am vedea cu altcineva… nu știu dacă vor exista ispite, dar știu că întotdeauna ne-am întoarce acasă!… Și știu că nu ne leagă copilul!', a spus Lili Sandu în cadrul podcastului Vorba lu Jorge.

Și a continuat: „Mentalitatea din România, stereotipul societății este că ‘Doamne ferește! Cu copil ăla ți-ai găsit? Nu mai erau bărbați? Măi, așa a fost să fie! Băi, iubirea nu are vârstă!'

lili-sandu-si-silviu-tolu-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Motivul pentru care Lili Sandu și Silviu Țolu nu s-au căsătorit

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de ani buni, dar nu s-au căsătorit până acum, deși au un copil. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea' a explicat de ce nu a mai avut loc nunta.

„Motivul pentru care eu și Silviu nu ne-am căsătorit este faptul că nunta noastră era planificată fix înainte de pandemie. Din cauza acestor doi ani extrem de diferiți, am fost nevoiți să o amânăm. Cu timpul, aceasta nu a mai reprezentat o prioritate pentru noi. Nu credem că fericirea stă într-o hârtie.

Faptul că suntem împreună este tot ce contează pentru noi. Familia unită și fericită pe care am format-o este aceeași cu sau fără un act care atestă materializarea ei', a dezvăluit Lili Sandu pentru Fanatik.

Vedeta a spus care ar fi motivul pentru care s-ar despărți de Silviu Țolu. „Lipsa de respect. În momentul în care partenerul tău de viață săvârșește anumite acțiuni care denotă lipsă de respect, în special manifestări de violență fizică sau verbală, este clar că nu există niciun motiv pentru care ar trebui să continui relația respectivă.

Nu există dragoste fără respect. Cine nu te respectă… clar nu te iubește! Respectul este acel ceva ce ar trebui să rămână în picioare și după 50 de ani de relație sau căsnicie'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete