Alexandru Pădureanu, dărâmat după moartea mamei sale, Cornelia Catanga: „Mami meu, iubirea mea…”

Alexandru Pădureanu, dărâmat după moartea mamei sale, Cornelia Catanga: „Mami meu, iubirea mea…”

Una dintre cele mai mari doamne ale muzicii lăutărești, Cornelia Catanga s-a stins din viață săptămâna trecută în urma unui stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor care au aplicat măsuri de resuscitare, viața nu i-a fost salvată.

Dispariția subită a artistei a lăsat un gol imens în sufletul celor doi bărbați care i-au fost alături, Aurel și Alexandru Pădureanu. Cel din urmă a postat își exprimă durerea din suflet postând pe contul său de Facebook imagini cu regretata sa mamă, dar și prin mesaje emoționante.

„Mami meu, iubirea mea sufletul meu Regina mea… !!!!!!! Turturica mea….nu respir fără tine…..', a scris Alexandru, fiul Corneliei Catanga.

După o scurtă perioadă de la mesajul de mai sus, acesta și-a exprimat din nou dorul și durerea pe care o resimte de când mama sa a trecut în neființă.

„Mi-ai rupt inima din mine, măicuța meaaaaa , m-ai ofticat de tot !!! Numai pott…..nu stiu ce sa mai zic………… numai potttttttttt…. plang… zbier…', a fost un alt mesaj prin care se transmite în mod evident suferința tânărului.

Apropiații lui i-au transmis mesaje de încurajare și susținere.

Alexandru Pădureanu a călcat pe urmele părinților săi. Tânărul în vârstă de 24 de ani a studiat muzică clasică, lăutărească și jazz. În prezent, acesta locuiește în America unde este într-o relație cu o româncă stabilită acolo.

Cornelia Catanga a suferit foarte mult în ultima perioadă a vieții sale și din cauza plecării fiului ei, dar și a problemelor financiare. Alexandru era cel care îi ajuta cu banii, însă o dată cu pandemia îi era și lui destul de dificil. Marea doamnă a muzicii lăutărești a murit cu o dorință neîmplinită, și anume să își vadă băiatul însurat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete