Fetița care a devenit model înainte de a împlini 1 an. Care este detaliul cu care a impresionat pe toată lumea?

Fetița care a devenit model înainte de a împlini 1 an

O fetiță din Japonia a devenit model înainte de a împlini 1 an, iar cu un singur detaliu, micuța a reușit să impresioneze pe toată lumea, ceea ce a făcut ca imaginile cu ea să devină virale în mediul online. 

Chanco a împlinit 1 an pe 23 decembrie și deși are o vârstă foarte fragedă, fetița este deja o vedetă, ea fiind urmărită de mai bine de 300.000 de persoane pe Instagram. Tot acest succes i se datorează mamei sale, Mami Kano. Observând că părul micuței are o lungime mult mai mare decât a altor bebeluși de aceeași vârstă, femeia a decis să o fotografieze pe micuță și să posteze imaginile în mediul online. Fotografiile au fost vizualizate de o mulțime de persoane și au stârnit uimirea internauților.

https://www.instagram.com/p/Bpx9cLnnk16/

https://www.instagram.com/p/BqdvSS4nhFA/

Fetița care a devenit model înainte de a împlini 1 an

Chanco este celebră pentru părul său bogat, plin de volum și strălucitor, chiar dacă are doar 1 an. Imaginea ei este complet diferită de cea a unui copil de aceeași vârstă, motiv pentru care micuța a atras atenția nu doar celor care au văzut fotografiile cu ea în mediul online, ci și unui cunoscut producător de șampon. Astfel, Chanco a devenit imaginea firmei, președintele acesteia fiind de părere că aspectul fizic al micuței se potrivește perfect cu ideea pe care producătorul de șampon dorește să o transmită. Toată această evoluție rapidă a lăsat-o fără cuvinte pe mama fetiței.

https://www.instagram.com/p/BsDdPVAHSHq/

https://www.instagram.com/p/BrRqI5GnTjz/

https://www.instagram.com/p/Bq1XjqknbgQ/

“Sunt atât de surprinsă de reacția celor din jur, dar sunt foarte mândră și de laudele pe care le primim din diferite țări.”, a spus Mami Kano, mama fetiței, potrivit people.com.

Întrebată dacă ia în calcul posibilitatea de a-i tunde părul fetiței, Mami Kano a spus că nu va face acest lucru, iar în viitor chiar va încerca să îi facă diferite coafuri micuței, inclusiv împletituri.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

O mamă a fost dată în judecată de conducerea unui spital după ce a postat un mesaj pe Facebook

Noah, copilul născut cu 2% din creier, continuă să îi șocheze pe medici

Acest fotomodel XXL a fost comparat cu un hipopotam. Răspunsul tinerei a devenit viral

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate