Fetele lui Cabral, adevărate domnișoare mari și frumoase

Copiii cresc văzând cu ochii, iar timpul zboară alături de ei mai repede decât ne putem imagina. Cabral este unul dintre cei mai mândri tătici din România, lăudându-se cu două fete care devin din ce în ce mai frumoase.

Vedeta ProTV o are pe Inoke din prima căsnicie cu Luana și pe Namiko, rezultatul iubirii dintre el și Andreea Pătrașcu. Inoke este deja majoră, Namiko va împlini trei ani pe 4 decembrie 2021.

Micuța este răsfațata părinților, iar sora ei mai mare o iubește nespus de mult, aceasta fiind implicată în alegerea numelui Namiko. Cabral și Andreea au postat destul de rar poze cu micuța, însă atunci când au făcut-o fanii au putut observa cât de dulce și frumoasă este.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Inoke, în schimb, este o adolescentă în toată regula, majoră și este complet schimbată față de acum câțiva ani. Tânăra și-a dezactivat contul de Instagram, nici tatăl său nu mai postează poze cu ea, însă Luana a postat o imagine alături de un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani, aceștia susținând că Inoke are o relație mult mai frumoasă cu mama ei.

Cu toate acestea, Cabral i-a transmis fiicei sale un mesaj copleșitor cu ocazia împlinirii majoratului.

„Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viață.

Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău. Au trecut 18 ani. Cu regrete că aș fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulțumirea că ce am știut a face cum trebuie, deși nu a fost varianta ușoară… am știut.

Acum… doar așteptarea de a vedea dacă am avut dreptate. Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete