Feli s-a logodit: Cum a reacționat când a primit inelul de logodnă?

Feli Donose

Feli Donose se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Profesional îi merge bine, iar pe plan personal la fel. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Cătălin și împreună au o fetiță minunată care le umple viața.

Ceea ce le lipsea era oficializarea relației la biserică în fața lui Dumnezeu. Cerere în căsătorie a fost un moment plin de emoții frumoase și de fericire.

„În mai a venit și m-o cerut de nevastă și prima dată nu am auzit de emoție, am fost surdă total, și a trebuit să mă mai ceară o dată, imediat după. Eu nu am răspuns nimic. M-am aruncat în canapea ca toate fetele astea pe care le vedeți pe Facebook că sunt cerute în căsătorie, emoționate, fără cuvinte. Exact așa siropoasă am fost și eu, a declarat Feli în emisiunea La Măruță.

Deși inelul i-a fost pus pe deget în luna mai, cei doi îndragostiți nu au stabilit data nunții.

„Nu ne-am gândit. E așa o chestie mai mult de alint, asta cu cerutul, a mai adăugat artista.

Acum doi ani, Feli a născut o minune de fetiță pe care a numit-o „Nora Luna'. Modul în care artista a anunțat că va fi mămică a fost unul inedit, și anume prin intermediul piesei „Două inimi'.

Feli s-a dedicat familiei din momentul în care micuța Luna a venit pe lume, lăsând cariera pe locul doi. Pe 22 noiembrie, Nora Luna va împlini doi ani și deja este răsfățată cu o mulțime de cadouri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete