Feli Donose: „Aveam frica asta de critică”

Feli Donose este una dintre cele mai puternice voci de la noi din țară. S-a făcut remarcată la Vocea României, iar colaborarea cu Smiley și compania lui de producție a ajutat-o să-și spună poveștile pe muzică, așa cum îi place ei.

În 2012, Feli Donose a participat la Vocea României. A reușit, la acea vreme, să întoarcă trei scaune, ale lui Marius Moga, Smiley și Horia Brenciu, însă dorința ei era clară: să meargă în echipa Moga. Prezentă în podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple', Feli a vorbit despre acele vremuri și despre problemele care au apărut de-a lungul competiției.

„Când am ajuns eu la Vocea României, aveam frica asta de critică. Eu întotdeauna am fost lăudată de oamenii din jurul meu, că sunt frumoasă, că ce frumos cânt și după fiecare compliment, discuția se termina cu <>'. Cumva m-am format într-un om nesigur și modest la extrem și un om fidel. (…) Eu sunt fidelă în gânduri, în sentimente, cu oameni (…). Nu-mi plac mizeriile și concurența. Îmi place concurența aia curată'.

A părăsit competiția în semifinale, însă a obținut colaborarea cu Marius Moga, pe care și-o dorise atât de mult. Însă realitatea a fost alta. „Colaborarea cu Moga a încetat, pentru că <>'

Feli Donose: „M-am văzut cu Smiley și… nu știu cum să zic'

Însă ceea ce a readus-o în București, de la Timișoara, a fost o nouă colaborare, de data aceasta cu Smiley.

M-am văzut cu Smiley și… nu știu cum să zic. Cu Smiley zici că… știi cum… eu când cântam cu omul ăsta, Vals și ce mai cântam noi la Arenele sau în câte un concert, jur, am impresia că mi se desprind picioarele de pe pământ. Se creează o energie de nu aș putea să o explic și mă uit la omul ăla și zic, mă, tu ești de-al meu, mă. Tu de-aicea de la suflet, ești de-al meu. Îi ceva dincolo de ce pot eu înțelege (…) Oamenii ăia mă cunosc și bună, și nebună. Și omul ăsta m-a sprijinit since day one'.

Pe plan personal, Feli este mama unei fetițe de trei ani, care o ajută să descopere și să redescopere lucruri noi despre ea. Aceasta recunoaște că, „de când e Nora Luna în viața mea, mă simt mult mai puternică și mai hotărâtă. Asta-i chestia pe care ea mi-a dăruit-o. Că eu tot așa copilă sunt, eu tot așa topită după artă sunt, dar mi-a adus lucrurile astea care sunt la fel de importante.'

Feli DonoseSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Citește și: Cu ce se ocupă acum Bella Santiago

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete