Averea Anei Morodan. Câți bani câștigă lunar „Contesa Digitală”: „Pot să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc, inclusiv liniștea”

Duminică, 19 decembrie, Ana Morodan a fost invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D. Acesta a fost nevoită să răspundă mai multor întrebări, chiar și la unele despre veniturile pe care le încasează.

Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor, a lăsat roba de avocat pentru a-și crea un adevărat brand puternic în mediul online. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan, supranumită și Contesa Digitală', căci și-a construit un brand puternic în mediul online, fiind chiar primul blogger de stil personal din România.

bani-ana-morodan-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatoarea Denise Rifai a întrebat-o în emisiunea ei pe vedetă despre veniturile pe care le încasează lunar. Ana Morodan a evitat să spună sumele fixe, explicând că nu își dorește să frustreze pe nimeni cu răspunsurile ei. „O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei, mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele la televizor. Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online.

Fac niște bani mulțumitori pentru mine, care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră', a declarat Ana Morodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', conform wowbiz.ro.

„Totul are un preț trebuie doar să știi cum să negociezi'

„Pot să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc, inclusiv liniștea. Totul are un preț trebuie doar să știi cum să negociezi. Principiul meu în viață e că mai bine plângi într-o mașină scumpă decât pe o bicicletă. Dacă tot avem de plâns că viața înseamnă și sus, și jos, dacă e să plâng, eu trebuie să plâng în lux', a mai dezvăluit Ana Morodan în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete