Fata lui tata: cine credeți că e tatăl actriței Lily Collins, vedeta din „Emily la Paris”? O mega-vedetă rock!

Înainte de a fi „Emily la Paris', Lily Collins era deja nominalizată la Globul de Aur. Ea este fiica unei vedete rock și a unui jurnalist desăvârșit. Acum, în calitate de vedetă a unui spectacol de succes marca Netflix, tânăra a cucerit lumea cu zâmbetul ei optimist.

Cu toate acestea, în timp ce ea și personajul ei de pe ecran pot avea multe în comun, mai sunt multe de știut despre frumoasa actriță. Lily Collins s-a născut la 18 martie 1989 în Guildford, Surrey, o regiune din sud-estul Angliei. S-a mutat la Los Angeles împreună cu mama ei după divorțul părinților ei.

Simpatica actriță este fiica muzicianului Phil Collins și a celei de-a doua soții a acestuia, Jill Tavelman. Au divorțat în 1996. Din celelalte căsătorii ale tatălui ei, Collins are alți patru frați vitregi, inclusiv Simon și Joely Collins.

După ce s-a mutat la Los Angeles, Collins a avut de suferit din cauza accentului ei britanic. Drept urmare, a adoptat un accent american pe care îl are și astăzi. Cu toate acestea, poate reveni cu ușurință la vechiul ei accent, cel pe care l-a folosit în filmul „Love, Rosie'.

După absolvirea școlii Harvard-Westlake din Los Angeles, tânăra vedetă s-a înscris la Universitatea din California de Sud pentru a studia jurnalismul transmis prin radio. În afara talentelor sale de actorie, Collins este și scriitoare. Ea a scris o rubrică pentru Elle Girl numită „New York Confidential' și a scris și pentru Seventeen, Teen Vogue și Los Angeles Times. În 2017, ea și-a publicat cartea, „Unfiltered: No Regrets, No Shame, Just me' („Nefiltrată: fără regrete, fără rușine, doar eu').

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

A suferit de anorexie

În memoriile sale, Collins a vorbit deschis despre o tulburare de alimentație de care a suferit în adolescență. Înainte de apariția cărții în 2017, Collins a jucat rolul lui Ellen, în filmul „To the Bone', care detaliază călătoria luptei personajului ei cu anorexia. Producția a fost nominalizată la Globul de Aur.

Discretă din fire, Lily Collins și-a ținut departe de ochii curioșilor viața sentimentală. Cu toate acestea, Nick Jonas a vorbit despre relația lor în 2016.

„Am ieșit de câteva ori. Este uimitoare', a declarat el atunci, potrivit The Sun.

De-a lungul timpului, a fost „cuplată' cu mai mulți burlaci celebri, cum ar fi Taylor Lautner și Zac Efron, însă ea nu a confirmat aceste zvonuri niciodată. După frenezia mediatică din jurul divorțului părinților ei și a relațiilor ulterioare ale tatălui ei, Collins a ales să-și păstreze viața personală privată. În ciuda faptului că a fost în ochii publicului încă din tinerețe, Collins nu comentează în general relațiile sale romantice.

Încă de mic copil, Lily își petrecea verile împreună cu tatăl ei, la lacul Geneva. Aici, Phil Collins a învățat-o cum să schieze pe apă. În prezent, a început să facă surfing și își publică în mod regulat activitățile în aer liber pe Instagram.

După un an de relație cu regizorul Charlie McDowell, cei doi s-au logodit în toamna anului 2020.

„Emily la Paris', sezonul 2

În serialul Neflix „Emily la Paris', o putem vedea pe Lily Collins jucând rolul unei tinere din America care intră într-o cultură europeană fără să știe prea multe. Face o mulțime de gafe și disprețuiește limba franceză considerând-o ciudată. În plin an pandemic s-a filmat primul sezon, iar acum în 2021 tocmai s-a anunțat începerea filmărilor pentru a continua aventura lui Emily în capitala Franței.

Pe contul oficial de Instagram al simpaticului serial a fost anunțată participarea actorilor Collins, Ashley Park (Mindy), Bravo, William Abadie (Antoine), Samuel Arnold (Julien), Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery (Luc) și Camille Razat (Camille) în noul sezon.

Netflix a mai anunțat că „Emily la Paris' a fost cea mai vizionată comedie a sa din 2020, 58 de milioane de gospodării vizionând serialul. Nu este clar câți dintre ei au urmărit serialul în întregime.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete