Fata lu’ tata. Cum arată fiicele bărbaților celebri?

Arnold Schwarzenegger, Dwayne Johnson, Mark Wahlberg, John Legend, David Beckham, Lenny Kravitz,  LeBron James sau Jamie Foxx sunt numele a doar câțiva dintre cei mai celebri bărbați din lume. Dincolo de statutul lor de vedete de prim rang, toți aceștia au o slăbiciune, și anume sunt tătici de fete.

După cum scrie BrightSide, studiile în domeniu au relevat faptul că dragostea unui tată poate avea uneori o influență mai mare asupra copiilor lor decât dragostea unei mame. Psihologul Ronald P. Rohner, profesor emerit de dezvoltare umană și științe familiale și antropologie la Universitatea din Connecticut, spune că, atunci când copiii știu că sunt iubiți de tatăl lor, este o modalitate mai bună de a prezice bunăstarea, fericirea și satisfacția vieții lor ca tineri adulți.

În ceea ce privește relațiile cu fiicele lor, tăticii au instinctul de a le proteja cu orice preț și le vor vedea întotdeauna ca fetițele lor.

Iată o galerie foto care ne arată cât de mândri sunt acești bărbați celebri atunci când se află în preajma fiicelor lor.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete