Horia Brenciu, povestea tristă de viață din spatele succesului! Momentul tragic pe care nu-l va uita niciodată: „A lăsat un mare gol în viața mea!”

Horia BrenciuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Horia Brenciu a mărturisit că nu a avut o viață ușoară, iar momentele de tristețe nu au lipsit din familia lui. Unui dintre cele mai grele momente pentru artist a fost pierderea tatălui său, care i-a lăsat în suflet un gol imens.

Chiar dacă artistul se poate lăuda cu o mulțime de fani care îi iubesc muzica, puțini știu care este povestea tristă a vieții lui. Horia Brenciu a rămas fără mama la vârsta de doar 11 ani, iar tătăl său a fost cel care a avut grijă de el și nu s-a recăsătorit, conform spynews.ro.

Horia Brenciu, povestea tristă de viață din spatele succesului

Din păcate însă, tatăl artistului a murit în urmă cu doi ani, iar de atunci Horia Brenciu a rămas cu un mare gol în suflet.

„Prima amintire din copilărie este pe ski-uri cu tata eram pe o pârtie, pe un deal de fapt din Șchei din cartierul vechi al Brașovului, eram sus și tata zice hai dăţi drumul și am venit pe ski-uri și când am ajuns jos am căzut tata mi-a zis hai nu-i nimic, hai să mai încercăm o dată. Eu am avut o copilărie foarte șugubeață. N-am stat niciodată la bloc până când m-am mutat la București. Am spart toate vazele și bibelourile din casă. Niciodată n-am fost pedepsit pentru că am spart, asta mi sa părut genial. Mama a dispărut dintre noi când aveam eu 11 ani.

Din păcate, tata retrăgându-se din viața noastră la Dumnezeu în urmă cu doi ani de zile a lăsat un mare gol în viața mea și probabil că un gol şi pe strada lui. Cred că îmi lipsește Brașovul pentru că lipsește el, pentru că alături de el am descoperit toate frumusețiile lui și acum este datoria mea să-l iau pe fiul meu cel mic de 3 ani de zile, Toma, care a învățat să facă plecăciuni de cavaler, și să-i zic: tată e rândul meu să-ți arăt pădurile, e rândul meu să-ți arăt munții, e rândul meu să-ți arăt animalele și tot Brașovul ăla frumos. Tata nu s-a mai recăsătorit. El făcea de mâncare, dar eu mă ocupam cu partea de curățenie, de spălat și așa mai departe,' a declarat Horia Brenciu despre copilăria sa, într-un interviu difuzat la „Star Matinal', de la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Horia Brenciu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Horia Brenciu lansează piesă nouă pentru Ziua Îndrăgostiților

Horia Brenciu: 'Visez ca fiecare familie din lume să adopte un copil de Crăciun'

Horia Brenciu: Am învăţat să ascult şi să înţeleg

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete