Fără ce nu ar putea Andreea Esca să trăiască. Prezentatoarea de la Pro TV a fost sinceră: „Aș rezista 4 minute fără el”

Fără ce nu ar putea Andreea Esca să trăiască. Prezentatoarea de la Pro TV a fost sinceră: „Aș rezista 4 minute fără el”

Andreea Esca e cea mai cunoscută și îndrăgită prezentatoare de știri din România. Într-un interviu, aceasta a dezvăluit fără cine și fără ce nu ar putea trăi. A fost sinceră!

„Fără oameni. Sunt foarte atașată de prietenii mei, de familie, de oameni în general. De lucruri materiale…nu știu…fără telefon. Aș rezista 4 minute fără el', a spus prezentatoarea de la Știrile ProTV într-un interviu pentru protv.ro.

Cariera Andreei Esca

„La 20 de ani lucram deja la SOTI. Eram foarte entuziasmată de viața mea, aveam carte de muncă, de dimineața până noaptea lucram. Eram foarte pasionată, dar nu mă gândeam că asta o să fac toată viața. Nu îmi dădeam seama dacă ceea ce făceam era important sau nu, dar îmi plăcea. Și asta i-aș spune oricui, să facă ce îi place.', a povestit Andreea Esca despre începuturile ei în televiziune.

„Planul meu era să nu am niciun plan, de fapt aveam ca plan să îmi duc la bun sfârșit ce făceam în acea zi. Îmi plăcea să fiu în centrul atenției și să fiu mândră de mine.', a mai spus ea într-un interviu la TV.

Andreea Esca a dezvăluit de-a lungul anilor că iubește în continuare ceea ce face, dar a recunoscut că încă mai are uneori emoții atunci când are un interviu cu cineva special sau când are o zi în care se simte pur și simplu mai sensibilă. „Dacă îmi e rău într-o zi, de la ora 19:00 nu îmi mai e rău, după care îmi e rău din nou.'

„Poți să fii jurnalist dacă ești curios, dacă ești tenace, e de preferat să știi limba română, dar nu e obligatoriu să faci Facultatea de Jurnalism.', a mai transmis ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete