Faimoșii au fost umiliți de Războinici la „Survivor România” 2022. Ce s-a întâmplat cu vedetele în concursul din Republica Dominicană

În ediția din 20 martie de la „Survivor România' 2022 Războinicii au demonstrat încă o dată cât de puternici sunt pe traseul emisiunii. I-au spulberat încă o dată pe Faimoșii care pierd la rând toate jocurile de recompensă, de imunitate și de comunicare.

Concursul din Republica Dominicană a ajuns la jumătate, au trecut deja 10 săptămâni de „Survivor România' 2022. Faimoșii sunt puși în mare încercare, au avut loc conflicte puternice în tribul lor, mai ales că n-au mai reușit să aducă puncte, să câștige jocuri.

Războinicii au câștigat până acum șapte recompense, pe cea mai recentă au avut-o în ediția de aseară. Faimoșii au pierdut cu scorul de 10 la 4 și o masă bogată. Totodată, Războinicii au avut pentru echipa lor 6 jocuri de imunitate câștigate, dar și 6 jocuri de comunicare.

Faimoșii au fost umiliți de Războinici la cele mai recente jocuri. Au pierdut mulți concurenți, cea mai recentă fiind Natalia Duminică, care s-a și accidentat pe traseu.

faimosii-umilinta-survivor-romania-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine sunt Faimoșii de la „Survivor România' 2022

Acum, în competiția din Republica Dominicană, din tribul Faimoșilor fac parte CRBL, Cătălin Zmărăndescu, Marian Drăfulescu, TJ Miles, Mari Fica, Laura Giurcanu și Elena Chiriac.

Mari Fica nu a reușit să aducă niciun punct echipei în cea mai recentă ediție de la „Survivor România'.

La 28 de ani, Mariana Mădălina Fica este campioană la atletism, cu nenumărate medalii în palmares: „Am venit la Survivor pentru că este o provocare, este o ieșire din arena mea de zi cu zi. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de aici încolo’, a spus concurenta la „Survivor România’, conform protv.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete