Face senzație la TV în fiecare seară, dar puțini știu că e căsătorit! Cum arată soția lui Dan Capatos?

Dan Capatos 2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

 

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi, care se poate lăuda cu o carieră vastă în domeniul de presă. A fost prezentatorul show-ului de noapte „Un show păcătos', de la Antena 1,  care astăzi s-a transformat în Extra Night Show.

De-a lungul timpului, prezentatorul a fost mereu înconjurat de asistente și femei frumoase care i-au atras atenția. Puțin știu însă că Dan Capatos este căsătorit de mai bine de 10 ani. Ba mai mult decât atât, el susține că i-a fost mereu loial soției sale, Monica. Ea este blondă și are părul scurt. Cu toate că prezentatorul a fost mereu rezervat în prezența vieții sale private, Capatos a făcut și câteva declarații despre ea, în urmă cu aproximativ doi ani, în cadrul unei emisiuni TV.

„M-am culcat cu toate asistentele TV! Glumesc, sunt însurat de 10 ani, iar cu soţia mea, Monica, am fost timp de 5 ani într-o relaţie. Căsnicia noastră este foarte ok, marele nostru avantaj este că nu suntem geloşi. Nu ne sunăm, nu ne controlăm, avem încredere unul în celălalt', a spus Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Refresh!” by Oana Turcu„ de la Antena Stars, în urmă cu doi ani.

Pentru a vedea cum arată soția lui Dan Capatos, deschide galeria foto de mai sus!

Despre cariera lui Dan Capatos

Dan Capatos s-a născut la Ploieşti, este unul din prezentatorii TV care chiar au studii în domeniu, anume: Şcoală Superioară de Jurnalistică, profil: Presă scrisă. El debutat în presă scrisă la 19 ani la Evenimentul Zilei unde a ajuns până în poziţia de redactor-adjunct. După ce a plecat de la Evenimentul Zilei, s-a angajat la Playboy junior editor. Plecând de la ultimul loc din echipa a ajuns editor executiv, conform fanclub.ro. El a demonstrat că o poate oricând de la capăt. În anul 1993, el a refuzat o ofertă de la Pro TV și a continuat să lucreze în presa scrisă.

A intrat, apoi, în lumea televiziunii și a început cu emisiunea VDTV la Antena 3. După care s-a mutat la Antena 1 a ajuns că şef de secţie în departamentul monden de la Observator, fiind cea mai mică secţie a departamentului. Ulterior a prezentat emisiunea “Dimineaţă devreme” împreună cu Cristina Cioran şi Cristina Dochianu. Datorită umorului său, dar și stilul uneori tranșat de a vorbi, Dan Capatos a ajuns prezentatorul show-ului de noapte „Un show păcătos'. La acea vreme, asistenții săi erau Bianca Drăgușanu și Mircea Stoian.

Foto: Facebook, Instagram, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine femeia din spatele succesului lui Romică Țociu? Recent, ea a scăpat de cancer

Are aceeaşi coafură de 22 de ani! De ce nu și-a schimbat Neti Sandu look-ul niciodată?

Imagine de colecție! Cum arata Florin Busoioc pe vremea când era doar un adolescent

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete