Expozitie de pictura – Maria Iosub

Expozitie de pictura - Maria Iosub
Vineri, 5 octombrie, de la ora 20.00
, Fundatia Dr. SCHMITZER are placerea sa va invite la vernisajul expozitiei de pictura cu vanzare a artistei MARIA IOSUB: „PRIVESTE INAINTE CU BUCURIE' la Clinica Oftalmestet din Calea Serban Voda 35.

Expozitia cuprinde 25 lucrari (pictura pe sevalet) din colectiile: Priveste lumea' si Natura de langa noi'. Accesul la expozitie va fi gratuit pe toata durata desfasurarii sale (05.10.2012 – 05.11.2912), de luni pana vineri intre orele 09.00 – 19.00.

„Sunt incurabil de iubitoare: iubesc tara mea, dudul meu, teiul meu, culorile mele, aripa nucului din gradina mea. De aceea, mi-am dorit ca aceasta expozitie personala sa aiba loc intr-o luna binecuvantata. Octombrie, luna'roadelor bogate', cum spun taranii nostri. Si chiar asa doresc sa imi intampin publicul la vernisaj, pastrand sfanta traditie romaneasca: cu paine si sare.'
Maria Iosub

Absolventa a Liceului Octav Bancila din Iasi, apoi a Institului Goethe din Frankfurt pe Main, Maria Iosub a depasit granitele Romaniei inca de inceputul carierei sale. Biografia sa artistica insumeaza expozitii personale in tara si in strainatate (Frankfurt, Istanbul, Valetta) precum si participari la expozitii de grup. Lucrarile sale se afla in colectii particulare din Germania, Franta, Austria, Italia, Irlanda, SUA, Malta, Israel sau Noua Zeelanda.

Expozitie de pictura - Maria Iosub Expozitie de pictura - Maria Iosub

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri