Explorează plaja ţestoaselor din Dalyan, Marmaris

avantaje.Marmaris.12.06.2014

Un concediu pe coasta Turciei, care mărgineşte marea Egee şi marea Mediterană este mereu o idee bună, ce îţi va aduce la fiecare vizită noi lucruri de descoperit.

Una dintre zonele magnifice pe care ţi le descoperă staţiunea Marmaris este Daylan, care te impresionează printr-o frumuseţe remarcabilă şi numeroase atracţii turistice. Aceasta zona este considerată a fi o minune a naturii, cu marea cristalină şi lacurile, plaja aurie, oraşul antic Kaunos, broaştele ţestoase protejate de lege şi sănătoasele băi de nămol.

Delta Dalyan, zona de conservare a naturii

Explorează fiecare colţisor al staţiunii Dalyan  şi cunoaşte-i secretele. Lasă-te fascinat de plajele spectaculoase şi porneşte într-o excursie cu barca prin canalele labirintice din împrejurimi.

La capătul Deltei Dalyan se găseşte plaja aurie Iztuzu unde vei da peste cunoscutele broaşte ţestoase Caretta, crabi albaştri sau testoase Nile care locuiesc în regiunea de lângă lac.

Faimoasele băi de nămol şi oraşul antic Kaunos

Una dintre cele mai importante atracţii pentru vizitatori pentru care este cunoscută staţiunea Daylan este reprezentată de izvoarele termale şi baile de nămol, care sunt foarte sănătoase pentru pacienţii cu boli precum reumatismul sau sciatica, dar sunt şi benefice pentru înfrumusetarea pielii. După ce s-a uscat nămolul, îl vei curăţa în piscina cu sulf.

În centrul regiunii se găseşte Kaunos, un oraş care datează din secolul IV Î.Hr., care include vestigii din diverse epoci, arhaică, clasică, elenistică, romană şi bizantină. Cele mai importante sunt agora, teatrele, băile şi mormintele din piatră.

Sejur Marmaris Turcia

Hotel Suprem 3*- de la 198 euro/ 2 persoane, transport individual, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021/794.75.07

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta