Exerciții fizice care se pot face din picioare

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Celebrul antrenor Valentin Vasile ne arată, în materialul video, câteva exerciții simple pe care fiecare dintre noi le-ar putea face în orice moment al zilei. Se pot lucra fără saltea sau alte instrumente. 

Exerciții pentru coapse – execută fandări laterale, astfel încât genunchiul să nu depășească vârful adidasului. Repetă timp de 1 min

Încearcă și Sumo Squat – un exercițiu care lucrează mușchii fesieri și coapsele. E o genuflexiune cu priză largă, care 'sculptează' frumos posteriorul și picioarele.  Repetă timp de 1 minut.

Exerciții pentru mușchii abdominali și talie – Atenție! Mișcarea se face din talie, nu din șolduri sau umeri.

La final, alergare ușoară timp de 1 minut – ridică nivelul cardiac și crește pofta de viață!

Iată și câteva recomandări privitoare la dietă de la antrenorul Valentin Vasile:

Ori de câte ori un fel de mâncare te face să te simţi vinovat sau frustrat, balonat sau constipat, nu încerca să amorţeşti aceste senzaţii cu pastile. Orice simptom pe care îl ai imediat după masă este un semnal pe care corpul ţi-l transmite pentru a-ţi spune dacă alimentele pe care i le-ai dat îl hrănesc şi îl ajută să funcţioneze optim sau, dimpotrivă, îl încarcă cu depozite de grăsime şi îl obligă să le acumuleze.

Singurul motiv pentru care numărul de persoane cu probleme de greutate este în creştere în fiecare zi este că am uitat să ne „ascultăm corpul. Dacă îi dai ocazia, acesta îţi va spune ce e bine şi ce nu e bine să pui în farfurie. Corpul uman este un mecanism extrem de complex, programat să supravieţuiască, iar dacă primeşte hrană de calitate va deveni în mod firesc  suplu şi sănătos.

Nu cred în tiparele prestabilite ale societăţii pentru a defini ce este frumuseţea fizică. Consider că frumoasă este o persoană care are un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Alimentaţia curată, suficient de diversificată ca să poată oferi corpului tău toţi nutrienţii de care are nevoie, şi sportul adoptat ca parte a stilului de viaţă, te vor duce negreşit către cea mai frumoasă formă posibilă a corpului tău.

Valentin Vasile este antrenor de fitness care a făcut o pasiune pentru modul în care poate fi remodelat corpul uman folosindu-ne doar de exerciții fizice și de alimentație. Este specialist în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate. Este autorul cărții 'Stil de viață, nu dieta!' și antrenor personal la Revvolution Studio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video