Exclusiv Avantaje: cel mai mare regret al Antoniei

Enigmatică, de o frumusețe desprinsă din cărțile cu zâne, directă și asumată. Antonia a vorbit deschis despre momentele bune și mai puțin bune din viața ei, despre minunata familie pe care o are, dar și despre cicatricile interioare…

Antonia, dacă ți s-ar oferi șansa unică de a repara o greșeală a trecutului, care ar fi aceea?
Eu am învățat să îmi asum toate greșelile și să îmi accept viața mea întru totul, cu bune și cu rele. Totuși, aspectul cel mai delicat și dificil de gestionat pentru mine este că nu am avut-o pe fiica mea alături în toți acești ani, că am văzut-o mai puțin decât ar fi trebuit.

Regretul tău cel mai mare este legat de această greșeală?
Din păcate, au fost lucruri care nu au ținut de mine întru totul și e greu de spus ce aș fi putut să fac mai bine, să nu se mai întâmple.

Se spune că o femeie frumoasă are mai multe șanse pentru a reuși în viață. Este adevărat, ai simțit asta?
Cu siguranță frumusețea mi-a adus oportunități și m-a diferențiat. Însă fără muncă, pasiune și perseverență, frumusețea e trecătoare.

Care este lecția cea mai importantă pe care vrei s-o știe fiica ta?
Să fie un om bun, blând, iubitor, să aibă încredere în forțele proprii și să știe că orice ar fi, voi fi lângă ea.

Cum a fost copilăria ta?
Extraordinar de frumoasă și plină de fericire, distracție. Cred că este perioada din viața mea care mi-a plăcut enorm. M-am bucurat din plin de joacă, de expe-riențe, de prieteni. M-a marcat profund copilăria pe care am petrecut-o în State și sunt atât de fericită că părinții mei au ales să plece acolo. În plus, ce a fost extrem de important în viața mea a fost să ascult de părinții mei, să le recunosc autoritatea, să îi ascult. A contribuit mult la disciplina mea, educația mea.

Ai o amintire specială din „perioada americană?'
Of, e greu de ales. Am multe amintiri frumoase: Crăciunurile erau speciale, colindatul de Halloween, prieteniile care s-au păstrat și în zilele noastre, țin legătura cu câțiva prieteni și acum, plus începuturile mele în muzică se leagă tot de copilărie și adolescență (lecții de canto, de pian).

Ți se întâmplă să gândești în limba engleză?
Da, de multe ori.

Ce faci când îți este greu?
Plâng, vorbesc cu Alexandru sau cu prietenii apropiați, încerc să am grijă de mine, să mă odihnesc ca să pot să îmi revin și să depășesc momentul respectiv. Sunt o persoană destul de optimistă și încerc să nu las momentele grele să mă acapareze.

Cum e viața ta dincolo de imaginile spectaculoase pe care le vedem în presă? Te îngrijorează pandemia?
Am grijile normale pe care cred că le are orice om în această perioadă: să fie sănătoși cei din familia mea, să fie fericiți și liniștiți copiii mei. Plus că pentru noi ca artiști e o perioadă delicată, pentru că nu ne putem face meseria, nu putem fi pe scenă. Și e destul de greu. Sper să urmeze o perioadă mai bună și pandemia să se diminueze ca efecte.

Ce cânți la duș?
Piesele pe care le ascult cel mai des în acea perioadă. Uneori și piesele mele sau ale lui Alexandru care sunt nelansate.

Ce carte citești acum?
Jordan Peterson – „12 reguli de viață'.

Ce nu-ți place să auzi?
Răutăți gratuite din partea oamenilor.
Și din păcate, am parte de acestea pe online de la oameni care așa știu să își ocupe timpul, comentând negativ.

Ce-ai vrea să știe lumea despre tine și eziți să spui?
Oamenii știu despre mine și lucruri care nu sunt adevărate! Mai sunt lucruri pe care doresc să le spun, dar încă nu sunt pregătită. Am avut niște momente în viață care m-au rănit și despre care voi vorbi la momentul potrivit.

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?
Îi pregătesc pe copii de școală și grădiniță și apoi verific social media, petrec puțin timp cu Alexandru și apoi plecăm împreună la sală și apoi la studio.

Care sunt trei mâncăruri pe care le detești și trei pe care le adori?
Mult spus detest, dar nu îmi place să mănânc carne de curcan, rață. În general, mănânc cam orice. Sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă, că nu am restricții alimentare. Ador multe feluri de mâncare: pizza, paste, fructe de mare, piept de pui. Și multe dulciuri!

Așază în ordinea importanței: armonia vieții, dragostea, cariera, familia, viața publică, prietenii…
Familia, dragostea, prietenii, armonia vieții, cariera, viața publică. Am ales această ordine pentru că, dacă ești echilibrat în viața personală, poți să îți construiești liniștit cariera.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete