Alex Velea, nuntă amânată: „Nu pot să mă însor. Trăim în…”

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au împreună doi băieți, dar încă nu au ajuns să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia anul acesta, oferindu-i un inel absolut superb. Imediat după ce divorțul de Vicenzo Castellano s-a pronunțat, cei doi artiști au decis că este momentul să se căsătorească. Ei bine, se pare că stelele încă nu s-au aliniat, iar din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi sunt nevoiți să amâne momentul mult așteptat. Potrivit declarațiilor lui Alex Velea, ei au deja nași și abia așteaptă să-și vadă iubita mireasă.

„Nu pot să mă însor. Trăim în continuare în concubinaj. Am cerut-o pe iubita de soție. (…) M-am emoționat rău de tot. Mi-ar fi plăcut să facem nunta. Dacă nu… facem nunta în curte. Îi chemăm pe mama, tata, părinții. (…) Nu vrem nuntă mare. Noi știm cum e, pentru că fiecare a mai făcut câte o nuntă. Aș vrea ca nunta să arate fix cum își dorește ea.

Ceva restrâns, intim și să ne simțim bine, să ne relaxăm. Ne-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Avem nașii, dar nu vă spun acum. (…) Dacă am trăit așa până acum, nu e grabă. Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu', a mărturisit Alex Velea, invitat la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Frumoasa cântăreață are trei copii, o fată din relația cu Vicezo Castellano și doi băieți cu Alex Velea. Din nefericire, din cauza unor probleme de sănătate, artista nu mai poate face copii, însă iubitul ei consideră că au deja trei sunt foarte fericiți în această formulă.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii… e OK', a declarat Alex Velea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete