Evaluarea Națională 2018, proba la matematică. Ce subiecte au primit elevii și care este baremul de corectare?

evaluarea națională 2018, proba la matematică

Emoțiile continuă și astăzi pentru absolvenții ciclului gimnazial. Elevii de clasa a VIII-a susțin astăzi cea de-a doua probă a Evaluării Naționale 2018, proba la matematică.

Evaluarea Națională 2018, proba la matematică

După ce luni au avut de rezolvat subiectele la limba și literatura română, astăzi a venit momentul ca elevii de clasa a VIII-a să susțină proba la matematică. Peste 150.000 de elevi au trecut astăzi prin emoțiile primului examen important din viața lor. Aceștia au primit subiectele la ora 9 și au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva cerințele. Absolvenții au avut de rezolvat trei subiecte, fiecare cu un alt grad de dificultate. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, 10 puncte fiind oferite de oficiu.

Evaluarea Națională 2018. Subiecte și barem de corectare la matematică

evaluarea națională 2018 proba la matematică

evaluarea națională 2018 proba la matematică

Acesta este subiectul primit de elevi la Evaluarea Națională 2018, proba la matematică. Baremul de corectare a fost postat pe site-ul Ministerului Educației și poate fi consultat AICI.

Proba la matematică este ultima pe care elevii o susțin în cadrul Evaluării Naționale 2018. Primele rezultate vor fi afișate pe data de 19 iunie, urmând ca tot în această zi să fie depuse și contestațiile, în intervalul 14.00 – 19.00. Notele finale, după recorectarea lucrărilor, vor fi afișate pe 23 iunie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum s-au descurcat elevii de la Școala generală nr. 150 la Evaluarea Națională la Limba și literatura română

Evaluarea Națională 2018, subiectul la Limba și Literatura Română

De ce este important ca părinții să se concentreze pe propria bunăstare: „Cheia este încrederea de sine și sentimentul de apartenență'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie