Este unul dintre cei mai cunoscuți actori. Dar știai că, în plus, dansează foarte bine?

Hugh Jackman

Cel mai recent filmuleț postat pe rețelele de socializare îl prezintă pe cunoscutul actor australian într-o formă de zile mari. Hugh Jackman și-a încălțat pantofii de step pentru o demonstrație de ritmicitate care te va face și pe tine să dansezi.

Întors pe meleagurile natale, în Australia, actorul trebuie să stea în carantină două săptămâni. Și ce poate face o persoană în carantină? Postează (și) imagini și filmulețe din pregătirile pentru viitorul musical în care va apărea pe Broadway, The Music Man. În filmuleț, actorul apare alături de coregraful Warren Carlyle, care ține ritmul.

Hugh Jackman, de la actorie la dans?

Se știe că Hugh Jackman poate juca orice rol, cu orice nivel de dificultate. Au arătat-o interpretările sale de până acum, din X-Men – Wolverine, Mizerabilii, Omul spectacol, Kate&Leopold sau Bad Education.

Însă viitorul său proiect îl prezintă într-o nouă ipostază, de dansator de step. Pe scenă, actorul va fi însoțit de Sutton Foster, un nume faimos pe Broadway – actriță și dansatoare, câștigătoare a două premii Tony pentru cea mai bună interpretare de către o actriță într-un musical.

Cu un look aproape de nerecunoscut, din cauza bărbii crescute, Hugh Jackman plutește cu eleganță pe ritmul impus de palmele coregrafului său.

În carantină

În alte filmulețe postate de actor, de data aceasta chiar din camera de hotel în care este carantinat, acesta aruncă tot felul de gustări  și încearcă să le prindă cu gura, spre amuzamentul fanilor. „Nu mă mir că ești din ce în ce mai bun la asta. Tu poți face orice!', a comentat unul dintre admiratorii australianului.

Citește și: Celine Dion – cum arăta în copilărie?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete