Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Există șanse de împăcare?

Privindu-i din fața ecranelor, ne-am dori ca starurile noastre preferate să se îndrăgostească unele de altele. Sau, dacă au fost vreodată împreună și s-au despărțit, să se împace. Mai există vreo posibilitate ca doi dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, Jennifer Aniston și Brad Pitt, să fie din nou împreună?

În ceea ce-i privește pe Jennifer Aniston și Brad Pitt, întotdeauna vor trebui să facă față zvonurilor constante în legătură cu o posibilă împăcare. Mai ales atunci când cei doi se întâlnesc pe covorul roșu al diferitelor festivaluri de film și schimbă câteva vorbe. Chimia dintre ei transpare dincolo de cuvinte. Și, deși cei doi spun că sunt doar prieteni, orice întâlnire lasă loc pentru interpretări și comentarii din partea fanilor dornici să-și vadă actorii preferați împreună.

Brad și Jen

Deși cei doi au fost căsătoriți în perioada 2000-2005, deci cu mai bine de 15 ani în urmă, ei arată în continuare foarte bine împreună. Ba mai mult, au profitat de acest lucru într-o lectură publică online a clasicului scenariu „Fast Times at Ridgemont High', din 1982, realizată cu scopul de a strânge fonduri pentru fundația colegului lor actor Sean Penn. Astfel, alături de alte nume mari ale cinematografiei, cei doi au lecturat o scenă de flirt împreună. Și, evident, filmulețul a devenit viral. Ca să nu mai punem la socoteală revederea de la premiile SAG, de la începutul anului trecut, care, de asemenea, a făcut ocolul internetului.

'Și, da, vorbim, și nu e nimic ciudat în treaba asta, cu excepția faptului că toată lumea care s-a uitat la înregistrare (cea cu lectura online a scenariului  – n.r.) își dorea să fie mai mult sau presupunea că e mai mult de-atât. Ne-am distrat, și-n plus, a fost pentru o cauză nobilă', spunea artista la acea vreme într-un interviu din cadrul „The Howard Stern Show'.

Citește și: Celebrități care nu au mers niciodată la Hollywood

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete