Este oficial! Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

UPDATE: După ce a pus pe toată lumea pe gânduri cu comentariul postat pe instagram, Oana Roman a făcut anunțul. A confirmat că ea și Marius Elisei s-au despărțit!

“Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare ! Am scris-o si am sters-o apoi ! Din pacate o fac pana la urma !
Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodată. Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații. In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide .
Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.
Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință, si imi doresc ca relatia noastră ca părinți sa ramana una civilizată și de prietenie in a putea sa ne creștem în mod responsabil copilul.
Marius a fost lângă mine cand nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il voi respecta toată viața mea! Imi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem .
Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinți trebuie sa ramana impecabilă.
Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amândoi stim ca aceasta separare este unica soluție.
Mi-as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clară !
Va mulțumesc!”, a fost mesajul postat pe Oana Roman pe facebook.

Știrea inițială:

Implicată în noi proiecte și ocupată cu mutarea în noua locuință, Oana Roman s-a ferit să mai ofere informații despre viața sa personală, însă un comentariu postat pe instagram a pus pe gânduri pe toată lumea. Există probleme în familia vedetei?

Oana Roman a fost destul de discretă în ceea ce privește relația cu soțul ei, Marius Elisei, iar atunci când cei doi au avut probleme, vedeta a hotărât să nu vorbească foarte mult despre acest subiect în public. Acum, o întrebare venită din partea mai multor prieteni virtuali a făcut-o pe Oana Roman să reacționeze.

Probleme în familia Oanei Roman? Comentariul vedetei a pus pe gânduri pe toată lumea: “Am rămas doar noi două”

Majoritatea vedetelor au fost prezente pe 10 decembrie la Palatul Parlamentului, acolo unde a avut loc gala ELLE Style Awards. Oana Roman a fost absentă de la eveniment și pentru că fanii acesteia sunt obișnuiți să o vadă la toate petrecerile mondene, aceștia au fost curioși să afle de ce vedeta nu a fost și ea prezentă.

Într-un story postat pe instagram, Oana Roman a dezvăluit că nu a primit invitație pentru a participa la eveniment, motiv pentru care a preferat să își petreacă seara în compania fiicei sale, Isa.

“Pentru cei care mă tot întreabă. Nu m-am dus la petrecerea revistei Elle pentru că nu m-au invitat. Este singura petrecere la care nu primesc niciodată invitație. Petrec timp de calitate cu Isa. Doar noi două! Și asta pentru că, asumat, am rămas doar noi două. Cel puțin deocamdată!”, a scris Oana Roman pe instagram.

Oana Roman a ținut să puncteze că își petrece timpul doar alături de fiica ei, lucru care a pus pe gânduri pe toată lumea. Chiar dacă nu a dat mai multe detalii referitoare la o posibilă separare de Marius Elisei, mesajul ei a lăsat loc de interpretări și având în vedere că cei doi nu au mai fost văzuți împreună în ultima perioadă, probabilitatea ca în familia Oanei Roman să existe probleme serioase este una foarte mare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Roman.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată dieta Monicăi Bârlădeanu? Uite ce mănâncă vedeta în fiecare zi

Andrei Gheorghe și-a chemat soția după el…. Petruța Gheorghe a murit la 52 de ani

Oana Pellea, de pe scena teatrului direct la spital. Ce s-a întâmplat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete