Andrei Gheorghe și-a chemat soția după el…. Petruța Gheorghe a murit la 52 de ani

Petruta_Gheorghe

Petruța Gheorghe, femeia care l-a iubit până la moarte pe Andrei Gheorghe, a fost răpusă de cancer. La distanță de 1 an și 9 luni de la moartea bărbatului vieții ei, mama copiilor fostului jurnalist a pierdut lupta cu boala gravă căreia nu i-a putut ține piept. Apropiații psihologului susțin că trecerea în neființă a fostului ei soț a impactat-o grav, iar boala de care suferea a găsit terenul perfect să-și „facă' de cap. Deși erau divorțați de ani buni, Petruța și Andrei Gheorghe păstrau legătura, ba chiar erau foarte apropiați.

“Nu avea probleme medicale pe care să le fi ştiut sau pe care să le fi bănuit, în schimb, ce cred că i-a lipsit a fost medicina preventivă, adică, acele controale anuale.(…) Vorbeam în fiecare zi pe Facetime, să ne vedem. Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre şi era foarte senin şi împăcat, era aşa de o vreme. Liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte de…că se simte extraordinar de liniştit şi de împăcat”, declara Petruţa Gheorghe atunci când a murit omul de radio.

Cancerul a răpus-o. Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit la 52 de ani

Petruța Gheorghe a fost un psiholog extrem de apreciat si respectat. Specialistul a colaborat multă vreme la revista 'Ce se întâmplă, doctore?', unde a lucrat cu Oana Cuzino şi a fost expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului. A tradus două volume de specialitate („Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani' – T. Berry  Brazelton și Joshua Sparrow, „Psihologia vieţii de zi cu zi'- Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice'.

“Vestea că te-ai dus, acolo sus, printre nori și stele, m-a răvășit total, complet, dureros! Ești, ai fost și rămâi omul care a schimbat destinul meu și nu numai. Mă bucur că am avut timpul și onestitatea de a-ți spune asta! Mă număr printre cei norocoși că te-am cunoscut! Să fii la fel de iubita acolo sus, cum ai fost aici, pe Pământ! Dumnezeu să te odihnească!”, este doar unul dintre mesajele dureroase postate pe contul de Facebook al celei care a fost Petruța Gheorghe.

Foto: Facebook

Citește și:

A murit Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

O cunoscută cântăreață de muzică populară a fost diagnosticată cu cancer la colon

Sofia Vicoveanca, piesă tristă în memoria Ilenei Ciuculete: „Prea ne pleacă cei dragi'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete