Escapadă de Rusalii în Delta Dunării de la 499 lei persoană!

delta dunarii1

Finalul lunii mai coincide cu cea mai frumoasă perioadă a primăverii pentru o excursie în Delta Dunării, iar Gulliver Delta Resort 3* Uzlina vine acum cu cea mai bună ofertă pentru un sejur de Rusalii, plecările din 24 și 27 mai… O excursie constând în transportul cu autocarul, transfer cu barca, 3 sau 4 nopți cazare, demipensiune tip bufet (care include cele mai renumite preparate tradiționale lipovenești), foc de tabără, acces la facilitățile hotelului etc costă de la numai 499 ron/persoană!

Peisajele sunt unice acum în Delta Dunării: lacurile cristaline sunt pline de nuferi, lotuși și iriși de baltă aflați la prima înflorire pe acest an, acum poți observa dansurile nupțiale ale cormoranilor și stârcilor sau să vezi puii de pelican creț. La fel de bine, poți să străbați canalele strâmte pline de stuf, papură și rogoz datorită nivelului Dunării mai ridicat decât în plin sezon de vară. Ori să observi păturile imense de lăcrămioare și orhidee sălbatice, de la Letea.

delta dunarii2

Complexul dezvoltat în armonie cu natura

Vederile sălbatice se completează excelent cu gastronomia lipovenească și tarifele excelente la vacanțele de la Gulliver Delta Resort 3*, hotelul aflat la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canal Uzlina, unde familiile cu copii sau seniorii au parte de vacanțe relaxante.

Grădina generoasă a resortului, umbrită de salcii plângătoare, este excelentă pentru tolănit în hamac cu priveliști spre paradisul apelor. Dacă ești pasionat de pescuit poți practica această activitate direct de pe pontoanele hotelului, să te bălăcești în piscină, iar copiii se vor distra la locul de joacă cu leagăne, balansoare, tobogane, trambulină și căsuțe colorate.

Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina îți pune la dispoziție numeroase excursii opționale cu barca sau microbuzul, prin care să explorezi acest paradis sălbatic, dar și Dobrogea de Nord cu numeroasele sale obiective istorice.

delta dunarii

Vizite cu barca și microbuzul

Descoperă Sulina – vechea capitală a piraților ce găzduiește cea mai lată plajă sălbatică de la Marea Neagră sau Sfântu Gheorghe – mica localitate cu case albastre și acoperișuri din stuf, unde poți servi cea mai bună ciorbă storceag și să te tolănești la soare pe plaja cu nisip alb. Nu poți rata nici Letea – cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, cunoscută pentru hergheliile de cai sălbatici, stejarii vechi de sute de ani, lianele grecești și dunele de nisip asemănătoare cu locurile deșertice.

Un sejur în Delta Dunării, cu ocazia vacanței de Rusalii poate fi prilejul excelent să descoperi mănăstirile importante ale Dobrogei. Alege o excursie cu microbuzul spre Celic Dere – situată într-un cadru natural pitoresc, unde se află Icoana care se curăță singură. La Mănăstirea Cocoș cu fascinantele sale mozaicuri religioase și la Biserica Saon – unde se află o parte din
moaștele Sfinților Vichente și Maxim.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

*Sejur Delta Dunării 5 ziletarife de la 499 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 27 mai!
*Sejur Delta Dunării 4 ziletarife de la 399 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 24 mai!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative.

*Tarif Special pentru plecările din *24 mai si 27 mai. *Nou – acum poți achita și cu Vouchere de Vacanță! Detalii pe ww.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta