„Era să mor. Două luni mi-au mai dat…”. Prin ce a trecut Ștefan Stan

Invitat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' de la Pro TV, Ștefan Stan a dezvăluit că recent a trecut printr-o cumpănă uriașă! Îndrăgitul artist a ajuns de urgență pe masa de operație după o intervenție chirurgicală pe care a suferit-o în Turcia.

„Eram în Turcia. Am suferit o intervenție chirurgicală destul de dificilă. Era să mor! Sunteți nebuni… era să mor! Vă jur! Două luni de zile mi-au mai dat. (…) Acum sunt bine. Deci am avut o intervenție, mi-am pus niște fațete și doctorul care a făcut treaba asta a greșit niște lucruri. Acele lucruri au creat o infecție pe care nimeni nu o vedea. Și nu am văzut-o nici eu.

Mă durea capul, aveam niște amețeli și mi-am dat seama că ceva se întâmplă. (…) Am trimis unui prieten de la Istanbul o radiografie…pe 10 martie i-am trimis radiografia și pe 12 m-au programat pentru operație. După 6 ore și jumătate de operație, e totul bine. Dificil moment!', a povestit artistul, conform protv.ro.

Din păcate, după intervenție, artistul care a câștigat „Vocea României' în anul 2011 a mai primit o veste tristă: „M-am trezit cu un mesaj de la fratele meu vitreg: «a murit tata»'. Cântărețul a mărturisit că nu a avut o relație apropiată cu părintele său, dar a fost afectat de pierderea sa. 

stefan-stan-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, el a anunțat că de acum înainte se va concentra doar la cariera lui. „O să aveți niște surprize foarte mari! Focusarea anul acesta este doar pentru evenimente și cariera mea, pentru că le-am neglijat. Am neglijat cariera și neglijând cariera, am pierdut niște lucruri și niște momente…', a mai spus artistul. 

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete